HERBAMIR MF KAPSULE A30 HERBA CROATICA

10.63

Dodatak prehrani za prirodno ublažavanje stresa, napetosti i uznemirenosti na bazi sinergijskog djelovanja ekstrakta pasiflore, kamilice, magnezija i vitamina B skupine. Za normalnu psihološku funkciju i normalno funkcioniranje živčanog sustava.

UBLAŽAVA OSJEĆAJ TJESKOBE I STRESA.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

HERBAMIR MF KAPSULE A30 HERBA CROATICA

  • URAVNOTEŽAVA RASPOLOŽENJE
  • ZA SMANJENJE UMORA I ISCRPLJENOSTI
  • NE STVARA OVISNOST

Herbamir MF® pomaže tijelu u stvaranju serotonina, ključnog hormona koji je povezan s raspoloženjemsrećom i pozitivnim stavovima i tako  se tijelo lakše bori sa stresom. Pomaže u regulaciji prirodnog odgovora organizma na stres i razine kortizola kako bi vas učinio otpornijim na svakodnevne stresne situacije. Nema utjecaja na budnost, vrijeme reakcije ili koncentraciju. Sastojci u Herbamir MF® antistres kapsulama su prirodnog podrijetla i sinergijski djeluju kako bi stvorili snažan umirujući učinak.

Kome je namijenjen?

  • osobama koje imaju zahtjevan i odgovoran posao
  • osobama koje se redovito i amaterski bave sportom, uz ostale obaveze poput posla i obitelji
  • osobama koji imaju nervozu prije prezentiranja seminarskog zadatka, ispita i/ili strah pred vozački ispit

Aktivni sastojci: pasiflora, kamilica , vitamini B skupine , magnezij, inozitol i kolin.

Pasiflora

Pasiflora je biljka koja se terapijski se koristi kod simptoma nervoze, nemira i nesanice, ali kod težih poremećaja poput anksioznosti. Osobito dobro djeluje kod nesanice i buđenja usred noći. Spada u kategoriju biljnih vrsta s jakim prirodnim umirujućim učinkom, a taj je učinak u velikoj mjeri povezan s aktivnom skupinom spojeva, glikozidima i flavonoidima.

Kamilica

Za smirujući učinak kamilice je zaslužan flavonoid pod nazivom apigenin koji ne stvara ovisnost i nije štetna. Kamilica također podiže razinu glicina u tijelu, aminokiseline koja opušta živce i mišiće, što direktno utječe na suzbijanje nesanice i depresije.

Kolin i inozitol

Sudjeluju u formiranju staničnih membrana i imaju ključnu ulogu kod aktivnosti neurotransmitera. Opuštaju živčanu napetost, pozitivno djeluju kod potištenosti i tjeskobe, a najvažniji zadatak im je poticanje stvaranja živčanog prijenosnika acetilkolina.

HRVATSKI PROIZVOD: Proizvedeno i pakirano u Hrvatskoj.

Način upotrebe:

Uzimati 1-2 kapsule dnevno, po potrebi uz obrok.

HERBAMIR MF KAPSULE A30

Količina: 30 kapsula

Pogledajte proizvode kategorije STRES I GUBITAK ENERGIJE, NESANICA.

Košarica