EPTADERM EPTA AC MATIRAJUĆA EMULZIJA 50ML

19.91

Lagana matirajuća emulzija za njegu i regulaciju sebuma masne kože sklone aknama. Cjelovita formula smanjuje prekomjerno lučenje sebuma i time stvaranje novih bakterija smanjujući upalu. Osigurava dugotrajan matirajući učinak.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

EPTADERM EPTA AC MATIRAJUĆA EMULZIJA 50ML

EPTA AC Matirajuća emulzija je kozmetički tretman za njegu kože koji regulira lučenja sebuma kod masne kože sklone aknama.

  • Smanjuje vidljivost pora i upalu
  • Smanjuje prekomjerno lučenje sebuma
  • Kontrolira razmnožavanje bakterija
  • Dugotrajan učinak matiranja
  • Cjelovita formulacija sigurana za kombiniranje s dermatološkom terapijiom.

Budući da je masna koža sklona pojačanom izlučivanju sebuma, lako dolazi do začepljenja pora i pojave nepravilnosti. Čišćenje masne kože treba biti nježno da se ne naruši zaštitna barijera kože, ali i dubinsko jer je nužno ukloniti višak sebuma.

Dermozmetička linija EPTA ciljano je namijenjena za njržno čišćenje i njegu masne kože sklone aknama bez ometanja u slučaju korištenja dermatološke terapije. Može se kombinirati ovisno o vrsti terapije: uz napomenu da se ne nanosi oboje u isto vrijeme, potrebno je neko vrijeme između dvije primjene kako bi se osigurala pravilna apsorpcija. EPTA AC formulacije kreirane su bez parabena i parfema čime pružaju sigurnost i toleranciju prema koži koja je dodatno osjetljiva na tretmane protiv različitih stupnjeva akni.

Aktivni sastojci: 

Skvalan ima antimikrobno djelovanje, pozitivan učinak na barijeru kože i staničnu obnovu. Organska tapioka djeluje matirajuće i doprinosi reguliraciji kontrole sebuma. Ekstrakt kore magnolije djeluje antibakterijski, protuupalno, pruža staničnu zaštitu i  hidratacijski učinak. Viapure Licorice White doprinosi posvjetljivanju i prevenciji pigmentiranih ožiljaka, te djeluje kao antioksidans. AHA-BHA eksfolijacija

Eptaderm je linija dermokozmetičkih proizvoda za cjelovitu njegu kože sklone ljuskavosti, hiperpigmentacijama, depigmentacijama ili aknama. Proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže paraben, parfem ni gluten, već prirodne aktivne sastojke koji u kombinaciji s vodom švicarskih ledenjaka donose umirujuća svojstva vašoj koži.

Primjena:

Svakodnevno, ujutro i navečer, nakon temeljitog čišćenja, nanijeti EPTA AC matirajuću emulziju.

EPTADERM EPTA AC MATIRAJUĆA EMULZIJA 50ML

Pakiranje: 50 ml

Pogledajte sve EPTADERM proizvode u našoj internetskoj trgovini.

Težina 0.5 kg
Košarica