ENCIAN NONI SOK 1000ML

35.35

Proizvod je bogati izvor vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i ima antioksidativna svojstva.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ENCIAN NONI SOK 1000ML

100% prirodni noni sok dobiven jedinstvenim postupkom mikrofiltracije koja osigurava dugotrajnu stabilnost i maksimalnu očuvanost vrijednih sastojaka koje pruža plod nonija, poput prirodno prisutnog vitamina C.

Sok ima organski certifikat koji jamči da tijekom uzgoja nisu korišteni pesticidi. Sok nije termički tretiran.

Dobiva se iz ploda nonija na plantažama na bogatom vulkanskom tlu Tenerifa. Bogat mineralni sastav zemlje daje posebnu kvalitetu Encianovom noni soku. Uzgoj i proizvodnja odvijaju se na istom mjestu na Tenerifima. Nakon što se plod nonija ubere u optimalnom stanju zrelosti, pulpa se usitnjava, a dobiveni sok se mikrofiltrira i istodobno pakira. Sok ne sadrži dodanu vodu i nije termički obrađen.

Proizvodnja i pakiranje soka odvija se na istom mjestu, što smanjuje ugljikov otisak i jamči očuvanju kvalitete.

Način upotrebe:

Svaka boca sadrži mjernu čašicu za jednostavnost primjene. Prije svake uporabe protresti. Dnevno popiti 30ml soka (2 dozirne čašice po 15ml) natašte ili pola sata prije jela, pomiješano s vodom ili sokom. Pola sata nakon uzimanja ne piti kavu, alkohol niti pušiti. Dozirna čašica nalazi se u pakiranju.

ENCIAN NONI SOK 1000ML

Pakiranje: 1000 ml

Pogledaje sve ENCIAN proizvode u online Ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica