ENCIAN SUHI PIVSKI KVASAC KAPSULE A90

6.80

  • za zdravlje Vaše kose, kože i očiju
  • povoljno djeluje na živčani sustav te osnažuje imunitet
  • potpomaže bolju probavu te prevenira probavne tegobe
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ENCIAN SUHI PIVSKI KVASAC KAPSULE A90

Suhi kvasac u kapsulama je prirodni dodatak prehrani koji:

  • sadrži cink koji pomaže kosi, koži i noktima da ostanu čvrsti i zdravi
  • sadrži vitamine B kompleksa koji povećavaju energiju i ojačavaju probavni sustav
  • sadrži krom koji sudjeluje u održavanju optimalne razine šećera u krvi kod oboljelih od šećerne bolesti tip 2

Suhi pivski kvasac dobiva se iz selektiranih sojeva kvasaca pod nazivom Saccharomyces cerevisiae, gorkog je okusa i koristi se kao dodatak prehrani. Smatra se PROBIOTIKOM jer sadrži mikroorganizme koji pomažu u održavanju pravilne funkcije probavnog sustava. Pomaže kod tegoba sindroma iritabilnih crijeva, za prevenciju proljeva uzrokovanog uzimanjem antibiotika i na putovanjima, te kod smetnji izazvanih bakterijom clostridiumom. Pivski kvasac bogat je izvor kroma, bjelančevina, selena, kalija, željeza, cinka, magnezija, te vitamin B kompleksa (osim vitamin B12 koji se mora nadoknaditi iz drugih izvora).

Sastojci: Suhi pivski kvasac (Saccharomyces cerevisiae), želatinska kapsula, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeva sol masnih kiselina, cinkov oksid, bojilo: titanov dioksid.

Nije namjenjen za djecu mlađu od 6 godina. Trudnice i dojilje trebaju se posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom prije uzimanja ovog proizvoda. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Prije konzumacije suhog kvasca sa liječnikom se moraju konzultirati osobe koje uzimaju lijekove protiv depresije, trudnice i dojilje, oboljeli od Chronove bolest, osobe koje pate od čestih gljivičnih infekcija, osobe oslabljenog imuniteta te osobe oboljele od šećerne bolesti. Prestanite sa konzumacijom suhog pivskog kvasca ukoliko osjetite nuspojave koje upućuju na alergijsku reakciju.

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Primjena:

Odrasli i djeca iznad 6 godina: popiti 3 kapsule na dan

ENCIAN SUHI PIVSKI KVASAC KAPSULE A90

Pakiranje: 90 kapsula

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije AKCIJE-ROK TRAJANJA u našem web shop-u.

Težina 0.5 kg
Košarica