EASYCOL BABY ORALNE KAPI 15ML

15.53

Djeluju kompenzirajući privremeni nedostatak laktaze u djetetovom probavnom sustavu, što pomaže hidrolizi neprobavljene laktoze tijekom probave. Novorođenče će prestati osjećati nelagodu, a epizode probavnih problema će nestati.

Nema na zalihi

SKU: C010836 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

EASYCOL BABY ORALNE KAPI 15ML

Easycol kapi za grčeve kod beba – sadrže enzim laktazu namijenjen korištenju s majčinim mlijekom i formulom za novorođenčad za poboljšanje procesa probave laktaze kao kompenzacija za prolazni nedostatak enzima laktaze tijekom prvih mjeseci života.

  • preporučuje se tijekom prva četiri mjeseca života
  • prirodno i neškodljivo rješenje koje ne uzrokuje nuspojave
  • ublažava osjećaj nelagode i grčeve
  • siguran za upotrebu od rođenja
  • ne mijenja svojstva mlijeka zbog čega ga dojenčad vrlo dobro podnosi

Tijekom prvih mjeseci života, probavni sustav novorođenčeta predstavlja određeni stupanj razvoja i ne stvara dovoljno laktaze za hidrolizu laktoze. Ovo stanje, koje je u mnogim slučajevima povezano s bebama koje pate od probavnih problema, poznato je kao prolazni nedostatak laktaze. Do ove situacije dolazi zato što skupina bakterija fermentira nehidroliziranu laktozu u mlijeku prije nego što dođe do debelog crijeva. Fermentacijom nehidrolizirane laktoze nastaje velika količina tvari i plinova. Ovaj je proces odgovoran za bebinu nelagodu i završava epizodom probavnih problema s kiselim proljevom koji uvijek slijedi intenzivno plakanje.

Easycol BABY sadrži prirodno proizveden enzim laktazu koji pomaže u probavi laktoze, šećera koji se nalazi u majčinom mlijeku i adaptiranim mliječnim proizvodima. Hidrolizom laktoze u dva jednostavna monosaharida, glukozi i galaktozi, tijelo može apsorbirati te hranjive sastojke i dobiti svu energiju potrebnu za prirodni rast i razvoj. Novorođenče će prestati osjećati nelagodu, a epizode probavnih problema će nestati.

Način upotrebe:

 Easycol Baby oralne kapi za grčeve se može koristiti s majčinim mlijekom ili formulom za novorođenčad. U priloženoj tablici navedena je doza Easycol Baby po obroku. U izuzetnim slučajevima, ukoliko vaša beba doživljava veću nelagodu, možete povećati dozu Easycol Baby postepenim dodavanjem 1 po 1 kapi u maksimalno 12 za svaki obrok.

  • Ekstrahirano majčino mlijeko: Dodati broj kapi kako je prikazano u tablici direktno u mlijeko i dobro promiješati.
  • Laktacija: Dodati broj kapi kako je prikazano u tablici na žličicu i unijeti direktno u usta bebi prije dojenja.
  • Sa formulom: Dodati broj kapi kako je prikazano u tablici direktno u mlijeko i dobro promiješati. Easycol BABY ne mijenja okus mlijeka i može se dodavati u vruće ili hladno mlijeko. U slučaju pripreme flašice za hranjenje unaprijed, samo dodati 4 kapi Easycol BABY kapi i čuvati u frižideru ne duže od 4 sata

EASYCOL BABY ORALNE KAPI 15ML

Pakiranje: 15 ml

Pogledaj sve proizvode kategorije DJEČJA HRANA u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica