DEKAVIT D3+K2 KAPSULE A30

15.86

Dodatak prehrani s vitaminom D3 uz dodatak vitamina K2 za bolju raspoloživost i iskoristivost u organizmu. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i njegovoj normalnoj razini u krvi, dok vitamin K2 usmjerava kalcij u kosti.

Za održavanju normalnih kostiju.

SKU: C007607 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

DEKAVIT D3+K2 KAPSULE A30

DeKavit D3+K2 kapsule namijenjene su:

  • ženama u razdoblju menopauze
  • odraslima kao pomoć održavanju zdravih kostiju
  • osobama koje žele zadržati tjelesnu kondiciju

DeKavit D3+K2 kapsule dodatak prehrani s vitaminom D3 uz dodatak vitamina K2 za bolju raspoloživost i iskoristivost u organizmu.

Vitamin D doprinosi:

  • normalnoj apsorpciji i iskorištenju kalcija i fosfora
  • održavanju normalne razine kalcija u krvi
  • sudjeluje u procesu dijeljenja stanica

Sadrže 50 mikrograma vitamina D (2000 I.U.) i menakinon 7 (MK-7), prirodni visoko biološki raspoloživ vitamin K2 u dozi od 75 mikrograma (100% preporučenog dnevnog unosa), koji je dobiven iz soje fermentacijom pomoću Bacillus subtilis natto bakterija. Vitamin K2 u DeKavit D3+K2 kapsulama potječe od soje koja nije genetski modificirana.

Kapsula s duo complex formulom može se otvoriti prije primjene. Duo complex kapsule mogu se progutati cijele ili se otvoriti kako bi se sadržaj izravno unio u usta. Duo complex formula posebno je osmišljena za vegetarijance i osobe s teškoćama gutanja.

Način primjene:

1 kapsula dnevno uz čašu vode. Kapsulu je moguće i samo otopiti u ustima zbog jedinstvene Duo Complex formulacije kapsule ili otvoriti te prah s okusom naranče iz kapsule otopiti u žlici vode.

DEKAVIT D3+K2 KAPSULE A30

Količina: 30 kapsula

Pogledajte proizvode kategorije DODATCI PREHRANI – VITAMIN D.

Težina 0.5 kg
Košarica