DJEČJA MAST S BALZAMOM GALENSKI LABORATORIJ 80ML

4.03 (30.36 kn)

Dječja mast s balzamom namjenjena je za svakodnevnu zaštitu dječje kože od pelenskog osipa, crvenila i iritacije. Mast njeguje i štiti nježnu dječju kožu, te zadržava njezinu vlažnost. Pogodna je i za upotrebu kod ležećih bolesnika za zaštitu od dekubitusa.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

DJEČJA MAST S BALZAMOM GALENSKI LABORATORIJ 80ML

Dječja mast s balzamom se upotrebljava kod crvenila, pelenskog osipa i ostalih blažih upalnih promjena na koži novorođenčadi i djece. Mast njeguje nježnu dječju kožu te zadržava vlažnost. Može se upotrebljavati i kod ležećih bolesnika za zaštitu od dekubitusa.

Štiti od nastajanja neugodne upale kože u području pelena.

Sastav: 1 g masti sadržava 50 mg cinkovog oksida, 20 mg peruanskog balzama, 10 mg benzojeve tinkture, sijamske. Pomoćne tvari:vazelin, bijeli, lanolin, glicerol.

Napomene: Ako se pojavi alergijska reakcija, potrebno je odmah prekinuti upotrebu. Nemojte upotrebljavati pripravak ako ste preosjetljivi na bilo koji sastojak. Tijekom primjene ne preporučuje se izlagati tretiranu kožu pretjeranom sunčevom zračenju. Ako se tijekom primjene simptomi pogoršaju ili se uoče znakovi infekcije kože potrebno je obratiti se liječniku ili ljekarniku.

Čuvati dobro zatvoreno na temperaturi do 25 °C.

Primjena:

Nanijeti u tankom sloju na čistu i suhu kožu, više puta dnevno.

DJEČJA MAST S BALZAMOM GALENSKI LABORATORIJ 80ML

Pakiranje: 80 ml

Pogledajte sve proizvode iz kategorije

Košarica
Scroll to Top