TOMMEE TIPPEE PVC BOČICA ADVANCED ANTI COLIC 260ML A2

18.56

Dvije CTN® Advanced ANTI-COLIC bočice 0+ mj., 260 ml, od polipropilena. Bočica ima jedinstven anti-colic sustav s termo-osjetljivom cjevčicom i silikonskom Anti-Colic dudom malog otvora. Ovaj sustav dodatno pomaže spriječiti ili ublažiti dojenačke kolike.

Najbolje Tommee Tippee bočice za smanjenje simptoma grčeva!

SKU: C003773 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

TOMMEE TIPPEE PVC BOČICA ADVANCED ANTI COLIC 260ML A2

  • 260 ML
  • 0+ MJESECI
  • DUDA MALOG OTVORA
  • SUSTAV PROTIV KOLIKA
  • KONTROLA TEMPERATURE MLIJEKA

Tommee Tippee® CTN Advanced ANTI-COLIC bočica, 260 ml, od polipropilena sa silikonskom Anti-Colic dudom malog otvora. Ova napredna tehnologija ima sustav od samo tri dijela, a napredna cjevčica s trostrukom ventilacijom izvlači zrak iz mlijeka. Kako bi pomogla u borbi protiv kolika, jedinstveni trodijelni sustav ventilacije protiv grčeva izvlači zrak iz mlijeka, što za bebu znači manje vjetrova, refluksa i nelagode. Cjevčica je termoosjetljiva i služi za kontrolu temperature mlijeka – ako je mlijeko prevruće, cjevčica promijenit će boju u ružičasto!

Silikonska Anti-Colic duda na bočici ima oblik i veličinu poput dojke i u dodiru s toplim mlijekom postaje topla i meka. Kod ove bočice su pokreti ustima i jezikom potpuno jednaki prirodnim pokretima dojenčeta pri dojenju te je moguće uspješno kombinirati dojenje i hranjenje na bočicu, uz minimalnu opasnost od gutanja zraka i nastanka kolika. Za vrijeme hranjenja nije potrebna stanka za otpuštanje dude što hranjenje dojenčeta čini prirodnim i opuštenim.

CTN® Advanced Anti-Colic bočice su najbolje Tommee Tippee bočice za smanjenje simptoma grčeva!

Advanced Anti-Colic dječja bočica protiv grčeva ima iznimno širok vrat i specijalni sisač nalik na dojku kako bi beba imala najprirodnije iskustvo hranjenja na bočicu s dodanom tehnologijom protiv kolika. Bočica je ergonomski oblikovana i omogućava hranjenje djeteta u najprirodnijem položaju, kao kod dojenja.

Proizvodi iz linije CTN® nisu proizvedeni od polikarbonata i ne sadrže bisfenol A. Bisfenol A je štetan sastojak koji se nalazi u polikarbonatnim bočicama, a koji se pri zagrijavanju može otpuštati u mlijeko.

Bočice su kompatibilne isključivo sa Tommee Tippee® CTN Anti-Colic sisačima.

TOMMEE TIPPEE PVC BOČICA ADVANCED ANTI COLIC 260ML A2

Pakiranje: 2 komada

Pogledajte TOMMEE TIPPEE proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica