BEPANTHOL KAPI ZA OČI 10ML 1+1

26.48

Bepanthol kapi stvaraju na rožnici oka sterilan, viskozno elastičan i proziran zaštitni film bez konzervansa. Hidratizira suhe i nadražene oči te pruža zaštitu od daljnjeg isušivanja.

SKU: C011738 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BEPANTHOL KAPI ZA OČI 10ML 1+1

  • hidratizira suhe i nadražene oči
  • ublažava tegobe mehaničke iritacije poput nošenja leća
  • pruža zaštitu od isušivanja stvaranjem zaštitnog filma

kapi pomažu kod tegoba mehaničke iritacije nošenja leća, kod nadraženosti zbog vremenskih uvjeta kao što su hladnoća i vjetar, te kod oči nadraženih stalnim gledanjem u ekran. Pružaju zaštitu od daljnjeg isušivanja stvaranjem elastičnog, prozirnog zaštitnog filma bez ometanja vida.

Bepanthol kapi za oči sadrže:

Dekspantenol – oblik provitamina B5 sa sposobnošću navlačenja vode i hidratacije, koji vraća oku izgubljenu vodu i smanjuje neugodnu nadraženost

Hijaluronsku kiselinu – koja zadržava oko vlažnim i sprječava daljnje isušivanje stvaranjem tankog, elastičnog filma koji štiti oko

Ne upotrebljavati ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. U vrlo rijetkim slučajevima primjena kapi za oči može uzrokovati iritaciju vrlo osjetljivih očiju.

Bepanthol® kapi za oči ne sadrže konzervanse te ih korisnici dobro podnose i nakon dugotrajne uporabe. Bepanthol® kapi za oči primjerene su i za osobe koje nose kontaktne leće. Prije uporabe kapi za oči, kontaktne leće ne trebaju se ukloniti iz očiju.

Sastav (1 ml): natrijev hijaluronat 0,15%, dekspantenol 2%, natrijev klorid, natrijev citrat, limunska kiselina, voda za injekcije.

Nakon uporabe proizvoda Vaš vid može biti privremeno zamagljen. Nemojte voziti automobil ni upravljati strojevima i uređajima, već pričekajte dok se Vaša sposobnost vida u cijelosti vrati u normalno stanje. Ako koristite više kapi ili masti za oči, koristite ih s razmakom od minimalno 15 minuta; pritom Bepanthol kapi uvijek koristite posljednje.

Ne dodirujte oko s kapaljkom. Čuvati izvan dosega djece.

Bočica se nakon otvaranja može koristiti 12 mjeseci. Ne upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti.

Primjena:
  1. Otvoriti bočicu tako da povučete sigurnosni prsten i skinete ga sa zatvarača.
  2. Zatim povući zatvarač prema gore i otvoriti bočicu.
  3. Prilikom primjene nagnuti glavu nazad, pogledati u vis i lagano povući donji kapak da se odmakne od oka.
  4. Postaviti bočicu s otvorom prema vrećici kapka i kapnuti po jednu kap u svako oko.
  5. Primjenjivati tri do pet puta dnevno.

BEPANTHOL KAPI ZA OČI 10ML 1+1

Pakiranje: 10 ml + 10 ml

Pogledaj proizvode kategorije ZDRAVLJE OKO I UHA.

Težina 0.5 kg
Košarica