BECUTAN KIDS VITS MULTIIMMUNO PRAH A14

15.41

Becutan Multiimmuno je dodatak prehrani koji sadrži vitamine i kulturu mikroorganizma L. rhamnosus GG. Vitamin D ima ulogu u normalnom razvoju imunološkog sustava kod djece i potreban je za normalan rast i razvoj kostiju djece.

ZA JAČANJE IMUNOLOŠKOG SUSTAVA DJECE.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BECUTAN KIDS VITS MULTIIMMUNO PRAH A14

  • ugodan okus naranče
  • kultura L. rhamnosus GG

Proizvod se nalazi u vrećici s dvjema odvojenim pregradama, od kojih svaka sadrži poseban prah za otapanje. U jednoj se pregradi nalazi prah koji sadrži vitamine i minerale, dok je u drugoj prah koji sadrži kulturu mikroorganizma Lactobacillus rhamnosus GG.

VITAMIN D ima ulogu u normalnom razvoju imunološkog sustava kod djece, i potreban je za normalan rast i razvoj kostiju djece.

Sastojci (Prah A): fruktoza, malktodekstrin, regulator kiselosti: limunska kiselina; aroma naranča; L-askorbinska kiselina, tvar protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid; sladilo: sukraloza; dl-alfa-tokoferil acetat, nikotinamid, zgušnjivač: guar guma, kalcijev D-pantotenat, cinkov citrat, tiamin hidroklorid, riboflavin, piridoksin hidroklorid, beta-karoten, kalcijeve soli ortofosforne kiseline, retinil acetat, pteroilmonoglutaminova kiselina, kalijev jodid, D-biotin, kolekalciferol, cijanokobalamin.   //   Sastojci (Prah B): L.rhamnosus GG, maltodekstrin.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!

Način korištenja:
  1. Za djecu od 3 do 4 godine: preporučuje se uzimati jedna vrećica na dan.
  2. Za djecu stariju od 4 godine: preporučuje se uzimati jedna do dvije vrećice na dan.

Sadržaj vrećice otopiti u vodi ili drugoj tekućini sobne temperature (mlijeko, jogurt, sok). Prah za otapanje pakiran je u vrećici s dvjema odvojenim pregradama, pri čemu svaka od njih sadrži poseban prah za otapanje. Oba praha otapaju se zajedno i istodobno.

BECUTAN KIDS VITS MULTIIMMUNO PRAH A14

Pakiranje: 14 vrećica

Pogledajte proizvode kategorije DJECA DODATCI PREHRANI.

Košarica