INVIT D3 2000 SPREJ ZONA VITAL 30ML

13.14

InVit D3 2000 dodatak je prehrani s 2000 IJ vitamina D3 u obliku oralnog spreja ugodnog okusa naranče. Vitamin D3 doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te održavanju normalnih kostiju i zuba.

Više od 170 potisaka u pakiranju!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

INVIT D3 2000 SPREJ ZONA VITAL 30ML

  • 2000 IJ vitamina D3
  • oralni sprej ugodnog okusa naranče

Vitamin D doprinosi:

  • normalnoj funkciji imunosnog sustava
  • procesu dijeljenja stanica
  • održavanju normalnih kostiju i zuba
  • normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora
  • normalnoj razini kalcija u krvi

Tri su načina na koja možemo dobiti dovoljnu količinu vitamina D: odgovarajuća prehranaizlaganje suncu i dodaci prehrani. Nedovoljan unos vitamina D putem hrane, nedovoljno izlaganje sunčevoj svjetlosti, smanjena apsorpcija iz crijeva, akutne i kronične bolesti jetre i bubrega, starenje, debljina i lijekovi koji utječu na metabolizam, glavni su čimbenici koji pridonose smanjenju razine vitamina D u organizmu.

 Manjak vitamina D povećava sklonost razvoju autoimunih bolesti (reumatoidni artritis, sistemski eritemski lupus, sistemska skleroza) te rizik od razvoja multiple skleroze i malignih bolesti (naročito karcinoma kolona), dok je s nedostatkom povezan i nastanak dijabetesa tipa I i II. Vitamin D je također je potreban za apsorpciju kalcija iz crijeva i sprječavanje smanjenja mineralne gustoće kostiju, tako da redovita nadoknada može smanjiti rizik od prijeloma i poboljšati funkciju donjih ekstremiteta u starijih osoba.

Bez šećera. Ugodna okusa naranče.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način uporabe:

Dnevno raspršiti 1 do 2 potiska spreja direktno u usta. Prije upotrebe promućkati.

INVIT D3 2000 SPREJ ZONA VITAL 30ML

Količina: 30 ml (više od 170 potisaka u pakiranju)

Pogledajte izbor ostalih ZONA VITAL proizvoda.

Košarica