TONIMER BABY PANTHEXYL SPREJ ZA NOS 100ML

11.80

Hipertonična morska otopina namijenjena dojenčadi i djeci za čišćenje nosnih kanala tijekom prehlade, a posebno za dekongestiju nosne sluznice u akutnim fazama alergijskog rinitisa, sinusitisa i rinosinusitisa.

Čisti, štiti, vlaži i smiruje sluznicu nosa te olakšava disanje.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

TONIMER BABY PANTHEXYL SPREJ ZA NOS 100ML

 • OLAKŠAVA DISANJE
 • ČISTI, ŠTITI I SMIRUJE SLUZNICU
 • UKLANJA I RAZRJEĐUJE SLUZ U NOSU
 • KOD PRVIH SIMPTOMA PREHLADE I SINUSITISA
 • KAO PREVENCIJA UPALE SREDNJEG UHA

Sterilna hipertonična otopina morske vode za novorođenčad i djecu do 3. godine koja razrjeđuje nosnu sluz i ima dekongestivan učinak (odčepljuje nos). Preporučuje se koristiti tijekom prehlada s dodatnom bakterijskom upalom nosne sluznice i ždrijela (rinofaringitis), te sinusa. Obogaćena je ksilitolom i pantenolom. Čisti, štiti, vlaži i smiruje sluznicu nosa te olakšava disanje. Sprječava akutnu upalu srednjega uha koja može nastati zbog povećana nakupljanja sluzi, te nakon operacije sinusa.

Sastav: voda, ksilitol, pantenol, izotonična otopina morske vode, mliječna kiselina.

Potisni plin: zrak. Bez konzervansa.

Primjena:
 1. Nakon što skinete zaštitni poklopac, Tonimer možete primijeniti u bilo kojemu položaju.
 2. Najbolje jest da stanete iznad umivaonika i okrenete glavu na jednu stranu. Aplikator spreja stavite u nosnicu koja je u višemu položaju te ga čvrsto pritisnite. Pritisak nek traje bar 5 sekundi. Postupak ponovite s drugom nosnicom.
 3. Kod djece, koji trebaju pomoć odrasle osobe: malo dijete stavite na bok, stavite aplikator spreja u gornju nosnicu te ga čvrsto pritisnite. Nakon toga dijete okrenite na drugi bok i postupak ponovite.
 4. Aplikator spreja nakon svake uporabe obrišite i osušite te vratite zaštitni poklopac.
Doziranje:
 • 1-2 x dnevno kod dojenčadi od 0 do 3 mjeseca starosti, 15 dana ili prema uputama liječnika
 • 3-4 x dnevno kod dojenčadi i djece starije od 3 mjeseca, 15 dana ili prema uputama liječnika

Upozorenje! Spremnik je pod tlakom: može se rasprsnuti ako se grije. Čuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. Ne pušiti. Posuda je pod tlakom: ne bušiti, niti paliti čak ni nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50°C. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod ne koristite drugačije nego što je ovdje navedeno. Ako ste preosjetljivi na sastojke, proizvod ne koristite. U slučaju nuspojava prestanite s primjenom te se posavjetujte s liječnikom. Ako proizvod dođe u kontakt s očima, temeljito isperite vodom.

TONIMER BABY PANTHEXYL SPREJ ZA NOS 100ML

Količina: 100 ml

Pogledajte kategoriju KAŠALJ, PREHLADA I GRIPA.

Košarica