TEST ZA TRUDNOĆU PRIMATEST A1

4.37

Test za rano otkrivanje trudnoće iz mokraće. Saznajte rezultate u svega 5 minuta, s pouzdanošću većom od 99 %. Brz, jednostavan i praktičan za upotrebu, s indikatorom uzorka i kontrolnim prozorčićem.

99 %-tna pouzdanost!

SKU: C000074 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

TEST ZA TRUDNOĆU PRIMATEST A1

 • pouzdanost preko 99 %
 • za testiranje u bilo koje doba dana
 • rezultat se pojavljuje unutar 5 minuta

Testirajte se sami u privatnosti vlastitoga doma s pomoću vrhunskog Primatest testa za trudnoću. Saznajte rezultate u svega 5 minuta, s pouzdanošću većom od 99 %. Omogućava otkrivanje trudnoće odmah pri izostanku mjesečnice.

Primatest test za dokazivanje trudnoće pokazuje prisutnost hormona u mokraći koje žensko tijelo proizvodi za vrijeme trudnoće (humani korionski gonadotropin – hCG). Količina hormona trudnoće povećava se kako trudnoća napreduje. Svega četiri dana nakon oplodnje, oplođeno jajašce počinje proizvoditi hCG. Postojanje ovog hormona najprije se može otkriti u krvi, a jedan do dva dana prije očekivane mjesečnice i u mokraći. Provjera trudnoće uz kućne testove je vrlo jednostavna i brza te ih stoga mnoge žene koriste čim prođe nekoliko dana od očekivane mjesečnice.

Test možete napraviti u bilo koje doba dana; međutim, ako ste trudni, prva jutarnja mokraća sadrži najviše hormona trudnoće.

Upozorenje: Prije testiranja preporučuje se smanjeno uzimanje vode i tekućine. Konzumiranje tekućine može razrijedi uzorak/mokraću i može utjecati na otkrivanje hCG.

Primjena:
 1. Izvadite štapić za testiranje trudnoće iz zaštitne folije i skinite kapicu.
 2. Držati štapić za hvatište upijajućim vrhom usmjerenim prema dolje izravno u mlaz mokraće najmanje 10 sekundi sve dok se dobro ne namoči.
 3. Napomena: ne mokriti na zonu kontrole i zonu testa. Ako želite, možete izravno mokriti u čistu posudu, a zatim uronite samoupijajući vrh štapića u mokraću najmanje 30 sekundi.
 4. Štapić izvaditi iz mokraće i odmah staviti poklopac na upijajući vrh.
 5. Položiti test-štapić na ravnu površinu sa zonom kontrole i zonom testa prema gore. Zatim počnite mjeriti vrijeme.
 6. Kad test počne djelovati, zapaža se svjetlocrveno kretanje kontrole (C) na ispitnoj traci.
 7. Rezultat očitati nakon 5 minuta.
 8. Ne očitavati rezultat testiranja nakon što prođe više od 10 minuta.

TEST ZA TRUDNOĆU PRIMATEST A1

Količina: 1 test

Pogledaj ostale proizvode kategorije TESTOVI ZA TRUDNOĆU.

Težina 0.5 kg
Košarica