SOLGAR ŽELJEZO 20MG KAPSULE A90

20.70

Oblik željeza visoke bioraspoloživosti, lako probavljiv i idealan za osjetljiv želudac. Koristan za sve s ograničenom prehranom, te pogodan za vegane i vegetarijanace.

Željezo pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

SOLGAR ŽELJEZO 20MG KAPSULE A90

Jedinstven oblik keliranog željeza u formi bisglicinata, izuzetno dobre podnošljivosti i bioraspoloživosti. Ima smanjen učinak na konstipaciju (koja je česta kod ostalih oblika željeza)

Željezo doprinosi:
  • smanjenju umora i iscrpljenosti, te normalnom metabolizmu stvaranja energije
  • normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina
  • normalnom transportu kisika u tijelu
  • normalnoj kognitivnoj funkciji
  • normalnoj funkciji imunološkog sustava
  • procesu dijeljenja stanica

Manjak željeza je najčešći nutritivni manjak u svijetu koji uzrokuje anemiju u muškaraca, žena i djece. Simptomi nedostatka su umor, glavobolja, bljedilo, kratki dah, lupanje srca, sindrom nemirnih nogu, anksioznost, tanki nokti, slabost s manjkom mišićne snage, gubitak kose, promjene u spoznajnom ponašanju idr.

Solgar željezo je pogodno za sve na Košer prehrani te za vegane i vegetarijance.  Bez šećera, soli i škroba. Proizvod ne sadrži kukuruz, kvasac, pšenicu, soju niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula): željezo (bisglicinat) 20 mg (143 %PU*).

Idealan je dodatak prehrani za sve kojima su ostali dodaci željeza teško probavljivi i uzrokuju nadutost, konstipaciju i druge probavne probleme. Željezo često teško pada na probavni trakt zbog čega je Solgar razvio proizvod s “nježnim željezom”, u kojem je željezo u obliku bisglicinata. Takav se oblik se dobro podnosi i bolje apsorbira.

Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju lijekove ili imaju posebna medicinska stanja prije upotrebe ovog proizvoda moraju se posavjetovati s liječnikom.

Način uzimanja:

Uzima se 1 kapsula na dan, uz obrok.

SOLGAR ŽELJEZO 20MG KAPSULE A90

Pogledaj SOLGAR proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica