SOLGAR KOLAGEN HIJALURONSKA KISELINA KOMPLEKS TABLETE A30

Naša najniža cijena: 54.44
Akcijska cijena: 54.44

Jedinstvena Solgarova formulacija koja pridonosi ljepoti i zdravlju kože iznutra, te umanjuje njezine znakove starenja. Sadržava patentirani visoko apsorbirajući oblik kolagena, zajedno s hijaluronskom kiselinom i kondroitinom. Njihovo sinergijsko djelovanje klinički je dokazano.

Poseban proces proizvodnje pridonosi boljoj bioraspoloživost!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SOLGAR KOLAGEN HIJALURONSKA KISELINA KOMPLEKS TABLETE A30

  • ZA LJEPOTU KOŽE IZNUTRA
  • SMANJUJE ZNAKOVE PRERANOG STARENJA
  • PROTIV UMORNE I BEŽIVOTNE KOŽE
  • VISOKA BIORASPOLOŽIVOST

Solgar Kolgaen Hijlauronska kiselina kompleks jedinstvena je formulacija ključnih sastojaka kože koji se iscrpljuju s godinama.

  • BioCell Collagen ll® – patentirani kompleks hidroliziranog kolagena tipa II, hijaluronske kiseline i kondroitina. Ovaj visoko apsorbirajući kompleksni oblik kolagena klinički dokazano smanjuje fine linije i bore, povećava hidrataciju kože i povećava sadržaj kolagena u dermisu kako bi podržao strukturu i elastičnost koži. Hijaluronska kiselina se nalazi se u gotovo svim stanicama ljudskog tijela, te može pomoći pri zadržavanju optimalne razine vode u dermisu kože.
  • vitamin C – doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, te pruža antioksidativnu zaštitu

Budući da je dobra prehrana temelj lijepe i zdrave kože, Solgar je osmislio kompleks kolagena i hijaluronske kiseline kako bi nahranili vašu kožu iznutra. S godinama, razina hijaluronske kiseline u koži se smanjuje, stoga je taj gubitak važan faktor nastanka prvih, a kasnije izraženijih i dubljih bora, te gubitka tonusa kože. Kolagen je također neizostavni protein koji igra važnu ulogu u zdravlju kože jer štiti i podupire njeno zacjeljivanje – time povećava čvrstoću i integritet kože, te pomaže u zaglađivanju bora.

Ključne hranjive tvari:

  • BioCell Collagen® Extract: 1200 mg (kolagen; kondroitin sulfat; hijaluronska kiselina)
  • Vitamin C: 100 mg (kao kalcijev L-askorbat)

Ne sadržava šećer, sol ni škrob.

Visoka bioraspoloživost

Kako bih se postigao što bolji učinak, važno je da se kolagen dobro apsorbira. BioCell Collagen II™  je visoko apsorbirajući kompleks, a način proizvodnje osigurava mu bolju apsorpciju, a time i bolju djelotvornost. SOLGAR COLLAGEN HYALURONIC ACID COMPLEX tablete imaju inovativni zaštitni film AquaPolish®F3 – brzootpuštajući premaz proizveden najsuvremenijim sustavima miješanja i mljevenja smjese, koji osigurava najvišu kvalitetu homogenog i deaglomeriranog filma.

Svi Solgar® proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine.

Način uzimanja:

1 tableta na dan, uz obrok.

SOLGAR KOLAGEN HIJALURONSKA KISELINA KOMPLEKS TABLETE A30

Količina: 30 tableta

Pogledajte SOLGAR proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica