MELILAX MIKROKLIZMA ADULT 6X10

14.41

Ima dvostruko djelovanje:

  • laksativno (uravnoteženo osmotsko djelovanje bez iritacije)
  • zaštitno (stvaranje zaštitnog sloja na sluznici ublažava iritaciju i smetnje prisutne kod opstipacije)
SKU: C007883 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

MELILAX MIKROKLIZMA ADULT 6X10

Mikroklizma na osnovi meda i Promelaxina®, patentiranog prirodnog molekularnog kompleksa meda nektara i mediljke, obogaćenog polisaharidnom frakcijom iz aloe i sljeza. Medicinski proizvod, klase IIb, ima dvostruko djelovanje: laksativno (uravnoteženo osmotsko djelovanje bez iritacije) i zaštitno (stvaranje zaštitnog sloja na sluznici ublažava iritaciju i smetnje prisutne kod opstipacije).

Indikacije: liječenje opstipacije (zatvora), čak i u prisutnosti intestinalne preosjetljivosti (kao u slučaju iritabilnog kolona), fisura i hemeroida.

Upozorenja: Ne koristiti kod preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. Mikroklizma je namijenjena za jednokratnu uporabu.

Primjena: Očekivano djelovanje Melilaxa je u kratkom roku od 20 minuta nakon primjene.

  • Odrasli i adolescenti stariji od 12 godina – jedna mikroklizma od 10 g po potrebi Staviti nekoliko kapi proizvoda na perianalno područje i nježno umetnuti cjevčicu u rektum. Pritisnite mikroklizmu do kraja, u smjeru mjeha; a na kraju primjene držite je još pritisnutom sve dok cjevčica potpuno ne izađe, kako bi izbjegli da se proizvod usisa nazad. Proizvod je pogodan za uporabu i tijekom trudnoće i dojenja.

U slučaju uporne opstipacije (zatvora) primijenite 2 doze istovremeno.

MELILAX MIKROKLIZMA ADULT 6X10

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/probava-samolijecenje/

Težina 0.5 kg
Košarica