SAJM DERM MAST 150ML

22.39

Mast je namijenjena za svakodnevnu njegu i zaštitu svih tipova kože, no prije svega za suhu i oštećenu, za bebe, djecu i odrasle.

Pomaže u njezi kože sklone atopijskom dermatitisu i psorijazi, te nadražene kože.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

SAJM DERM MAST 150ML

  • ZA SUHU I OŠTEĆENU KOŽU
  • ZA KOŽU SKLONU ATOPIJSKOM DERMATITISU I PSORIJAZI
  • OBNAVLJA KOŽU I SMANJUJE POJAVU AKUTNIH FAZA
  • ZA NADRAŽENU KOŽE OD VJETRA, SUNCA I OKOLIŠA
  • ZA BEBE, DJECU I ODRASLE

Sajm derm mast je novost na tržištu, nastala na tradicionalnoj recepturi i bogatom iskustvu od sastojaka vrhunske kvalitete. Kombinacija je prirodnih sastojaka koji omekšavaju, hrane i vlaže kožu stvarajući  površinski zaštitni sloj koji štiti od vanjskih utjecaja. Preporučuje se za svakodnevnu njegu kože kako bi se učestalost recidiva što više smanjila kako kod djece tako i kod odraslih pacijenata.

Koristi se kod alergijskih reakcija u obliku plikova, osipa ili nekih drugih promjena koje nastaju na koži nakon izlaganja suncu.

  • SUNCOKRETOVO ULJE bogato je visokim sadržajem vitamina E, vitaminima A i D, beta karotenom  i prirodnim voskom. Linolna kiselina čini približno 60% suncokretova ulja, a ona je neophodna za održavanje normalne funkcije epidermisa. Pretvorbom linolne kiseline u arahidonsku kiselinu, a potom stvaranjem prostaglandina E2, smanjuje se upalni odgovor u koži.
  • EKSTRAKT BADEMA sadržava antioksidanse koji štite stanice od oksidacijskog oštećenja, vitamin E, A, B1, B2 i B6, a zaslužan je i za specifičan miris Sajm derm masti.

Atopijski dermatitis je kronična recidivirajuća upalna kožna bolest karakterizirana svrbežom i tipičnom kliničkom slikom. Cilj liječenja atopijskog dermatitisa je smanjiti i ukloniti simptome. Preporučuje se Sajm derm mast koristiti za svakodnevnu njegu kože kako bi se smanjila učestalost recidiva, kako kod djece tako i kod odraslih pacijenata. Ova se mast se zbog svoje hranjivosti pokazala izrazito pogodna, a neki oboljeli osjećaju olakšanje već nakon prvog nanošenja.

Bez konzervansa i mirisa. Mast mogu koristiti pacijenti koji su alergični na badem i suncokretovo ulje. Dok koristite Sajm derm mast, nemojte se mazati drugim pripravcima za kožu.

Primjena:
  1. Mast se koristi bez vremenskog ograničenja, više puta dnevno.
  2. Ako ste prije upotrebe Sajm derm masti koristili pripravke s kortikosteroidima, oporavak kože može trajati duže.

SAJM DERM MAST 150ML

Pogledajte ostale proizvode kategorije .

Košarica