SAGAS RC 08 ALPHA LIPOIC 600 TABLETE A60

31.84

Dodatak prehrani s alfa lipoičnom kiselinom koja se koristi za promicanje opće dobrobiti i borbu protiv oksidativnog stresa. Krom doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i normalnom metabolizmu makronutrijenata.

SNAŽAN ANTIOKSIDANS

SKU: C011608 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SAGAS RC 08 ALPHA LIPOIC 600 TABLETE A60

  • pojačava staničnu obranu stanica od slobodnih radikala
  • krom doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi

Antioksidansi pomažu u borbi protiv oštećenja slobodnih radikala i oksidativnog stresa na staničnoj razini kako bi tijelo, mišići i zglobovi pravilno funkcionirali unatoč starenju.

Alfa-lipoična kiselina (ALA) snažan je antioksidans koji tijelo prirodno proizvodi, a poznato je po svom potencijalu da podrži zdravlje stanica, pojača antioksidacijsku obranu organizma. Također može pomoći u upravljanju stanjima kao što je dijabetes poboljšavajući osjetljivost na inzulin.

Ljudski organizam sam proizvodi alfa-lipoičnu kiselina do određene dobi, no u kasnijoj životnoj dobi produkcija joj se postupno smanjuje. Time se još dodatno povećava udio slobodnih radikala u organizmu. To doprinosi progresiji nekih bolesti poput dijabetesa. ALA suplementi se obično koriste za promicanje opće dobrobiti našeg organizma i u borbu protiv oksidativnog stresa.

Alfa-lipoična kiselina naziva se „univerzalnim antioksidansom“ zbog svoje topivosti u vodi i u masti. Potiče proizvodnju glutationa i također može reciklirati vitamine C i E, čime se povećavaju njihove antioksidativne sposobnosti. Može pomoći u održavanju zdravog živčanog tkiva, promicanju pravilnog metabolizma glukoze i podržavanju zdrave kardiovaskularne funkcije.

Krom doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i normalnom metabolizmu makronutrijenata. Također pomaže u borbi protiv umora i depresije, a često ga koriste i sportaši za bolji izvor energije.

 Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 tableta):

  • Alfa-lipoična kiselina 600 mg
  • Krom 100 μg (250 % PU)

Ne sadrži šećer, gluten, mliječne proizvode. Pogodno za vegane.

Način uzimanja:

1 tableta dnevno.

SAGAS RC 08 ALPHA LIPOIC 600 TABLETE A60

Pakiranje: 60 tableta

Pogledajte SAGAS proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica