RUKAVICE LATEX BEZ PUDERA VELIČINA M A100 SEMPERCARE

8.78

SemperCare® Edition prirodno bijele rukavice napravljene od prirodnog lateksa. Rukavice za pregled i osobnu zaštitu bez pudera za svestranu upotrebu. Imaju teksturu vrhova prstiju i stoga odličan osjet dodira. Osigurava jednostavno i brzo navlačenje, te ne nadražuje kožu.

VELIČINA M

SKU: C012862 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SEMPERCARE RUKAVICE LATEX BEZ PUDERA VELIČINA M

  • VELIČINA M:  7-8
  • LATEKS BEZ PUDERA
  • ŠTITI KORISNIKE I PACIJENTE OD PRIJENOSA INFEKCIJA

SemperCare® Edition prirodno bijele rukavice za pregled napravljene su od prirodnog lateksa. Za ove rukavice razvijen je ugodniji prilagođeni oblik za poboljšanu udobnost nošenja. Površina je rukavica glatka, ali ipak omogućuje dobar hvat. Sintetski unutrašnji sloj osigurava jednostavno i brzo navlačenje te ne nadražuje kožu.

Rukavice posjeduju visoku otpornost na kidanje i prikladne su za primjenu u bolnici, liječničkim ordinacijama, u stomatologiji, području zdravstvene njege, za profesionalno čišćenje, u laboratoriju i ljekarni te pri kontaktu sa živežnim namirnicama.

Sempercare® izdanje dizajnirano je kao pouzdana rukavica od lateksa za sve koji rade u medicinskom polju. Sa svojom teksturom vrhova prstiju i izvrsnim osjetilom dodira, rukavica je idealna za obavljanje svakodnevnih medicinskih zadataka od njege pacijenata do spremanja kreveta, kao i rukovanje instrumentima i uzorcima u medicinskom laboratoriju. Izdanje Sempercare® poznato je po svojoj izvanrednoj udobnosti u kombinaciji s izvrsnim osjetom dodira, istovremeno ne ugrožavajući svoju zaštitu. Materijal za rukavice otporan je na krv i druge tjelesne tekućine i štiti od bakterija, gljivica i virusa, uključujući SARS-CoV-2, hepatitis B & C i HIV.

SEMPERCARE RUKAVICE LATEX BEZ PUDERA VELIČINA M

Pakiranje: 100 komada

Košarica