REVALID ŠAMPON ZA MUŠKARCE 200ML

15.39

Revalid energizirajući šampon sadrži ekstrakt biljke Yerba Santa u kombinaciji s aktivnim sastojkom Redensyl. Aktivni sastojci stimuliraju i jačaju folikule vlasi, štite ih od oksidativnog stresa, osnažuju kosu i potiču njezin rast.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

REVALID ŠAMPON ZA MUŠKARCE 200ML

Revalid® Energizing Shampoo šampon je namijenjen njezi kose muškaraca i sadrži novi aktivni sastojak SantEnergy™, ekstrakt biljke Yerba Santa, u kombinaciji s aktivnim sastojkom Redensyl® koji oživljava folikul vlasi i matične stanice.

Aktivni sastojci stimuliraju i jačaju folikule vlasi, štite ih od oksidativnog stresa, osnažuju kosu i potiču rast kose. Obogaćena formula s ekstraktom cvijeta pelina iz švicarskih Alpa nježno čisti i hidratizira suho vlasište i kosu te jača strukturu kose.

  1. Redensyl® je patentirani aktivni sastojak, odnosno sinergijska mješavina patentiranih molekula, razvijena je da podrži ORSc i stanice dermalne papile u početku faze rasta kose. Znanstveno dokazano Redensyl potiče rast kose i istovremeno smanjuje gubitak kose
  2. Ekstrakt cvijeta pelina iz švicarskih Alpa i poznat je po svojim prirodnim antioksidativnim svojstvima. Tradicionalno ga koriste alpski farmeri kao kućni lijek protiv groznice, no u ovoj formuli služi za zaštitu kože i vraćanje ravnoteže vlasištu.
  3. Ajidew djeluje kao prirodni humektant, čineći kosu lakšom za rukovanje i smanjujući pojavu neželjenih dlačica koje lete.
  4. Pantenol potiče proliferaciju dermalnih fibroblasta i ubrzava staničnu obnovu. Također pomaže kosi u upijanju i zadržavanju vlage. Pomaže u obnavljanju oštećene kose i smanjenju ispucanih vrhova, kao i zadebljanju i povećanju čvrstoće kose.
  5. Tokoferil nikotinat ili vitamin E je prirodni antioksidans, poznat po svojim hidratantnim svojstvima.

Primjena:

Šampon razmutite u dlanovima u laganu pjenu s malo vode. Nježno nanesite na mokru kosu i umasirajte u vlasište. Temeljito isperite. Ponovite ako je potrebno.

REVALID ŠAMPON ZA MUŠKARCE 200ML

Pakiranje: 200 ml

Pogledaj sve REVALID proizvode u online ljekarni Plantak.

Više o proizvodu na stranicama proizvođača.

Težina 0.5 kg
Košarica