PROLIFE PROBIOTIK KAPSULE A20

8.81

Dodatak prehrani sa živom bakterijskom kulturom Bacillus coagulans i vitaminima B skupine. Dobre bakterije dolaze do crijeva žive i aktivne, gdje mogu biti korisne u vraćanju ravnoteže crijevne mikroflore.

Za bolju funkciju imunološkog sustava.

SKU: C002623 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

PROLIFE PROBIOTIK KAPSULE A20

  • za normalnu funkciju crijeva
  • za regulaciju crijevne mikroflore
  • doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava

Sadrže posebno odabran soj Bacillus coagulans BC4® koji tvori spore te je otporan na visoke temperature i kiseline u probavnom sustavu. Dobre bakterije dolaze do crijeva žive i aktivne, gdje mogu biti korisne u vraćanju ravnoteže crijevne mikroflore.

Poremećaji ravnoteže crijevne mikorflore mogu dovesti do probavnih smetnji. Postoje slučajevi kada je ravnoteža poremećena zbog stresa, promjene prehrane, uzimanja lijekova, infekcija ili zbog nekih upalnih stanja i bolesti crijeva. U tim slučajevima je izrazito važno nadoknaditi dobre bakterije koje će omogućiti normalnu funkciju crijeva.

Probavne smetnje često se javljaju i nakon uzimanja nekih lijekova, poput antibiotika koji se koriste za liječenje bakterijskih infekcija. Antibiotici imaju učinak i na dobre bakterije, a posljedica je neravnoteža crijevne mikroflore i pojava neugodnih simptoma.

PROLIFE kapsule idealan su oblik probiotika za svakodnevnu primjenu te prilikom uzimanja antibiotika.

Bez glutena.

Također je poznata povezanost funkcije crijeva i drugih organskih sustava, primjerice neurološkog i imunološkog sustava, a upravo se dobrim bakterijama pridaje velika važnost u tom procesu.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Način korištenja:

Odrasli uzimaju 2 kapsule dnevno. Treba popiti cijele kapsule, ali moguće ih je i otvoriti te njihov sadržaj umiješati u tekućinu (voda, mlijeko) sobne temperature.

Kada se uzimaju uz antibiotsku terapiju, treba ih početi uzimati isti dan kad i antibiotik, s razmakom od nekoliko sati, kako ih antibiotik ne bi uništio.

PROLIFE PROBIOTIK KAPSULE A20

Pakiranje: 20 kapsula

Pogledajte proizvode kategorije PROBIOTICI.

Težina 0.5 kg
Košarica