PROKTIS- M PJENA ZA PRANJE 150ML

9.50

Proktis-M pjena za pranje ima umirujuće, emolijentno i rashlađujuće djelovanje. Nanosi se bez utrljavanja, zbog čega je posebno pogodna kod problema u analnoj regiji, te nakon kirurških zahvata.

Za svakodnevnu higijenu perianalnog područja.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

PROKTIS- M PJENA ZA PRANJE 150ML

  • ZA REDOVITU ANALNU HIGIJENU
  • POMOĆ KOD PROBLEMA HEMEROIDA

Proktis-M pjena za pranje je sredstvo za svakodnevnu higijenu perianalnog područja. Posebno je razvijena za pomoć kod problema hemeroida, te pruža umirujuće, emolijentno i rashlađujuće djelovanje. Nanosi se bez utrljavanja, zbog čega je posebno pogodna nakon kirurških zahvata i kod problema u analnoj regiji.

Hemoroidi su nabrekle krvne žile unutar i oko anusa i donjeg dijela rektuma. Od simptoma javljaju se trajni osjećaj pritiska i žarenja u analnom predjelu, oticanje, svrbež i bol. Ako nastane upala hemoroidalnih čvorova i njihovo uklještenje, bol može biti i vrlo jaka.  Bolesnicima koji su već imali problema s hemoroidima u svrhu prevencije savjetuje se promjena životnih navika, prehrambenih navika, ali i redovita analna higijena te održavanje umjerene tjelesne aktivnosti.

Primjena:
  1. Prije uporabe dobro protresti.
  2. Držeći bočicu s raspršivačem naopako poprskajte proizvod izravno na perianalno područje s udaljenosti od oko 10 cm tako da lagano pritisnete mlaznicu. Pričekajte 20 – 30 sekundi, a zatim isperite vodom.
  3. Osušite mekom krpom.
  4. Samo za vanjsku primjenu.

Oprez: Spremnik je pod tlakom: može se rasprsnuti ako se grije. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i ostalih izvora topline. Ne pušiti. Ne bušiti, niti paliti čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčeva svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C / 122 °F.  Ovaj spremnik ne sadrži potisne plinove štetne za ozonski omotač. Čuvati izvan dohvata djece. Izbjegavati kontakt s očima.

PROKTIS- M PJENA ZA PRANJE 150ML

Količina: 150 ml

Pogledajte ostale proizvode za rješavanje HEMOROIDALNIH TEGOBA.

Košarica