PROCULIN SOFT LENS OTOPINA 100ML

5.42

Putno pakiranje od 100 ml višenamjenske otopine za čuvanje mekih kontaktnih leća. Za uklanjanje proteinskih naslaga, čišćenje, dezinfekciju, ispiranje, čuvanje, stavljanje i vlaženje kontaktnih leća.

SKU: C010718 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

PROCULIN SOFT LENS OTOPINA 100ML

Proculin® Soft Lens otopina u sastavu ima natrijev hijaluronat koji poboljšava vlaženje leća i povećava podnošljivost nošenja leća zbog viskozno-elastičnih svojstava. Otopina vlaži leće ne samo nakon stavljanja, već i tijekom dana, zbog svojstva zadržavanja vode. Također, poboljšava udobnost nošenja leća te smanjuje nadraženost očiju i suhoću.

Preporučuje se za osjetljive korisnike koji su skloni suhim očima.

Izotonična sterilna otopina s pH 7,2 sadržava: poliheksametilen bigvanid (0.0001%), mirapol A15, natrijev edetat, metiloksiran polimer i natrijev hijaluronat (0.025%).

Pažljivo pročitati upute i upozorenja radi pravilnog korištenja otopine u kombinaciji s kontaktnim lećama. Nemojte koristiti ako je jamstveni pečat oštećen. Proculin® Soft Lens nemojte miješati ni koristiti s drugim tekućinama za kontaktne leće ako to nije navedeno u uputama za korištenje.

Proizvod je sterilan do otvaranja bočice. Upotrijebite proizvod unutar 90 dana od prvog otvaranja. Držite proizvod dalje od izvora topline i izvan dohvata djece. Nemojte koristiti proizvod u slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak. U slučaju pojave neželjenih učinaka, prekinite primjenu proizvoda i posavjetujte se s liječnikom.

Primjena:

  • Oprati ruke prije vađenja leća iz očiju ili kutijice za leće. Obrisati i osušiti ruke čistim ručnikom.
  • Leće nakon vađenja očistiti s nekoliko kapi Proculin® Soft Lens otopine. Leću staviti na dlan jedne ruke i nježno je trljati kažiprstom druge ruke 10 do 15 sekundi kako biste je očistili.
  • Kako biste leće dezinficirali, staviti ih u kutijicu za leće napunjenu svježom otopinom Proculin® Soft Lens i ostaviti tako najmanje šest sati.
  • Leće ukloniti iz kutijice nakon ciklusa dezinficiranja, isprati ih otopinom Proculin® Soft Lens i staviti u oči.
  • Ne dirati vrh kapaljke na bočici kako ne biste onečistili otopinu.
  • Bočicu čvrsto zatvoriti odmah nakon korištenja.
  • Ako su leće bile spremljene dulje od sedam dana u kutijici za leće, potrebno ih je ponovno očistiti i dezinficirati prije nošenja

PROCULIN SOFT LENS OTOPINA 100ML

Pakiranje: 100 ml

Pogledajte sve proizvode iz kategorije ZDRAVLJE OKA I UHA .

Težina 0.5 kg
Košarica