PLIVIT D3 2000 ORALNI SPREJ 10ML

13.21

Oralni sprej vitaminski je dodatak prehrani koji sadrži vitamin D3 (2000 I.U.) u obliku kolekalciferola. Koristi se jačanje imuniteta, bolju obranu organizma od virusnih infekcija te održavanje zdravlja kostiju, zubi i mišića.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

PLIVIT D3 2000 ORALNI SPREJ 10ML

Pakiranje sadrži 95 potisaka spreja ugodnog neutralnog okusa.

Sprej je praktičan za uporabu i pridonosi brzoj apsorpciji vitamina D. Vitamin D jedan je jedan od najvažnijih vitamina za zdravlje ljudskog organizma koji utječe na funkcije imunosnog, mišićnog, endokrinog, kardiovaskularnog i neurološkog sustava..

ZAŠTO UZIMATI VITAMIN D3?
  • nužan je za normalno funkcioniranje imunološkog sustava
  • pomaže organizmu da se obrani od virusnih infekcija
  • ima važnu ulogu u normalnom razvoju kostiju kod djece
  • doprinosi održavanju zdravlja i dugovječnosti kostiju i zubi 
  • doprinosi normalnoj funkciji i poboljšanom radu mišića 
  • potiče dijeljenje stanica
  • omogućuje normalnu apsorpciju kalcija i fosfora

Vitamin D esencijalan mikronutrijent je iz skupine vitamina topivih u mastima. Za razliku od ostalih vitamina koji se u organizam unose isključivo prehranom ili dodacima prehrani, vitamin D se može sintetizirati u organizmu, točnije u koži. No ipak procjenjuje se da više od jedne milijarde ljudi diljem svijeta ima niske koncentracije vitamina D te se razmatraju ozbiljne posljedice ovog problema na javno zdravstvo. Studije pokazuju je čak 40 – 50% populacije u našem području u nedostatku vitamina D, a najniže vrijednosti bilježe se tijekom zimskih mjeseci.

Plivit D 2000 oralni sprej vitaminski je dodatak prehrani u obliku uljne otopine koji sadrži vitamin D3 u obliku kolekalciferola. Uljna otopina ima povećanu stabilnost i stoga proizvod nije potrebno čuvati u hladnjaku.

Sastojci: ulje masnih kiselina srednje duljine lanca, kolekalciferol (vitamin D3), antioksidans tokoferol .

Primjena:

Za djecu iznad 12 godina i odrasle: 1 potisak spreja na dan, direktno pod jezik ili na unutrašnju stranu obraza. Prije uporabe bočicu dobro protresite. Pakiranje je dovoljno za 3 mjeseca primjene.

PLIVIT D3 2000 ORALNI SPREJ 10ML

Pakiranje: 10 ml

Pogledajte sve PLIVIT proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica