BODI-TEK AB BACK TONE SHAPE POJAS ZA MIŠIĆE

Naša najniža cijena: 119.00
Akcijska cijena: 101.15

EMS pojas za ciljano učvršćivanje i toniranje trbušnjaka. Ima 7 programa vježbanja s različitim postavkama intenziteta i frekvencije. Bežični je, dolazi s daljinskim upravljačem i može se puniti preko USB-a. Produljivi remen se lako prilagođava veličini struka od 60 cm do 120 cm.

Unaprijedite svoje vježbanje i usavršite svoje trbušne mišće!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BODI-TEK AB BACK TONE SHAPE POJAS ZA MIŠIĆE

  • DALJINSKI UPRAVLJAČ
  • BEŽIČNI I KOMPAKTNI DIZAJN
  • PRILAGODLJIVE RAZINE INTENZITETA
  • PUNJIV PREKO USB PRIKLJUČKA

Iskoristite prednosti vrhunske EMS (električne stimulacije mišića) tehnologije za toniziranje vaših trbušnih mišića. EMS jastučići uređaja pružaju ciljani trening trbušnih mišića – za čvršću i zategnutiju tjelesnu građu.

Produljivi remen se prilagođava veličini struka od 60 cm do 120 cm (24-48 inča).

Pojas ima 7 programa vježbanja s različitim postavkama intenziteta i učestalosti, što vam omogućuje da prilagodite njegove postavke za za personalizirano iskustvo koje odgovara vašim ciljevima. Daljinski upravljač s LCD zaslonom služi da se praktično prilagode postavke vježbanja ili to možete prilagoditi na upravljačkoj ploči na remenu. Svi programi se automatski zaustavljaju kada vježbanje završi.

Bodi-TEK AB Tone shape EMS pojas  jednostavan je, kompaktan i potpuno bez žica – što znači da možete vježbati gdje god da radite ili što god radite. Dovoljno je diskretan da se može nositi ispod odjeće. Birajte između raznih rutina toniranja, prilagođenih intenzitetu koji odgovara vašim ciljevima.

BODI-TEK AB BACK TONE SHAPE POJAS ZA MIŠIĆE

Košarica