OPTIVE PLUS KAPI ZA OČI ALLERGAN 10ML

15.04

Optive Plus jedinstvena formula s trostrukim djelovanjem pruža dugotrajnu ugodu, za podmazivanje očiju i osmoprotekciju. Ove umjetne suze podmazuju površinu oka i vlaže stanice na površini ponovnim uspostavljanjem osmotske ravnoteže. Ovaj proizvod se ne može koristiti sa kontaktnim lećama!

Za umjerene do jake simptome suhog oka.

SKU: C004939 Kategorija:
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

OPTIVE PLUS KAPI ZA OČI ALLERGAN 10ML

  • za podmazivanje očiju
  • za dugotrajno olakšanje simptoma suhog oka
  • lubrikacija, osmoprotekcija i lipidna zaštita očiju
  • uravnotežuje prekomjerno isušivanje oka
  • Ovaj proizvod se ne može koristiti sa kontaktnim lećama

Otopina trostrukog djelovanja OPTIVE PLUS™  – LUBRIKACIJA, OSMOPROTEKCIJA i LIPIDNA ZAŠTITA – njeguje oko na svim razinama. Podmazuje površinu oka i vlaži stanice na površini ponovnim uspostavljanjem osmotske ravnoteže. Lipidi u kapima oblažu suzni film i na taj način sprečavaju pretjerano isparavanje suza tijekom dugotrajnog fokusiranog gledanja u ekrane i knjige ili vožnje.

Sadrži potpuno siguran konzervans Purite i nakon prvog otvaranja, OPTIVE PLUS kapi mogu se koristiti narednih 6 mjeseci.

Ne upotrebljavati u slučaju alergije na bilo koji od sastojaka. Otopina se ne smije progutati.

Odmah nakon uporabe čvrsto zatvoriti bočicu. Ne upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti označenog na proizvodu. Ne koristiti bočicu ako je zaštitna kapica na vrhu bočice oštećena prije prve uporabe. Ne upotrebljavati ako otopina promijeni boju. Pričekati 5 minuta prije primjene drugih oftalmoloških proizvoda.

Primjena:

Ukapajte 1 ili 2 kapi u oko (oči). Kako bi se izbjeglo zagađenje, vrh bočice ne smije doći u dodir s bilo kojom površinom i potrebno je izbjegavati izravan kontakt s okom.

OPTIVE PLUS KAPI ZA OČI ALLERGAN 10ML

Pakiranje: 10 ml

Pogledajte proizvode kategorije ZDRAVLJE OKA I UHA.

Košarica