OPS BIOTICS 3-BIOTIC-MICROBIOME FLUID 30ML

35.00

Koncentrirani fluid za staničnu obnovu, zaštitu i imunitet kože.  3-biotički sustav u potpunosti zatvara krug zaštite: pomaže održati i poboljšati imunitet kože, te održati mikrobiom kao osnovnu zaštitu i faktor protiv starenja.

Za svaki tip kože i svaku dob!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

OPS BIOTICS 3-BIOTIC-MICROBIOME FLUID

  • ŠTITI PROTIV FOTOSTARENJA
  • OBNAVLJA I POJAČAVA HIDRACIJU
  • POBOLJŠAVA MIKROBIOM KOŽE

Aktivni probiotski koncentrat s trostrukim kompleksom (prebiotik, probiotik i postbiotik) i ekstraktom sikavice koji kreiraju površinsku zaštitu protiv UV-induciranog starenja i onečišćenja iz zraka i okoliša. Pomaže ojačati mikrofloru u strukturi kože i tako smanjiti gubitak vode (TEWL) uslijed loše ili nedovoljne funkcije lipidnog sloja.  3-biotički sustav u potpunosti zatvara krug zaštite: pomaže održati i poboljšati imunitet kože, te održati mikrobiom kao osnovnu zaštitu i faktor protiv starenja.

Nakon 4 tjedna korištenja vidljive su prve promijene, nova koža je svježija i elastična. Fluidni koncentrat dolazi u nisko viskoznom obliku kako bi ga koža brzo upila, te iskoristila sve naredne djelotvorne sastojke.

  • osnažuje zaštitni lipidni sloj
  • umanjuje sve faktore i posljedice stresa na koži

Dodatno pojačan antioksidansima i skvalanom, ovaj lagani fluidni koncentrat pomaže smanjiti gubitak vlažnosti, te stvarati novu i zdraviju kožu. Probiotici imaju protuupalni učinak, utječu na rast kože i time djeluju na tako da stvaraju pomlađenu i vidljivo ljepšu kožu. Koža će uskoro biti čvršća i zaglađena sa smanjenim vidljivim borama.

  • modulira kožni imunitet –pogodan i za suhu i za masnu kožu
  • neutralizira toksine i štetne bakterije

Preko 21% 3-biotskog udjela i 40% aktivnog udjela u proizvodu. Ne sadrži parabene, MIT, propylene glycol, silikone, parfeme.

Primjena:
  1. Koristite svakodnevno prije redovne dnevne ili noćne njege.
  2. Fluid nije namijenjen njezi kože već aktivnom djelovanju za zaštitu kako i smanjenje znakova starenja.

OPS BIOTICS 3-BIOTIC-MICROBIOME FLUID 30ML

Pakiranje: 30 ml

Pogledajte OPS BIOTIC proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica