NEOVIDERM KREMA 100ML

19.90

  • Emulzija za kožu koja pridonosi intenzivnoj zaštiti i bržoj regeneraciji kožnog tkiva.
  • Pospješuje dubinsku hidrataciju kože, smiruje opekline i upale.
  • Preporučuje se u slučaju dermatoloških tretmana, opeklina, zračenja, kemijskih i laserskih pilinga, te za njegu nakon depilacije i održavanje tetovaža.
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

NEOVIDERM KREMA 100ML

Neoviderm emulzija za kožu medicinski je proizvod koji pridonosi zaštiti kože obnavljajući hidrolipidnu ravnotežu, čime se vraćaju normalni uvjeti fiziološke obrane kože.

  • pospješuje i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva
  • pridonosi dubinskoj hidrataciji kože
  • smiruje opekline i upalne procese

Aktivni sastojci Neoviderm kreme su:

  1. BETAGLUKAN koji aktivira i regenerira obrambene procese kože,
  2. HIJALURONSKA kiselina koja stvara zaštitni sloj, djeluje obnavljajuće i hidratizira
  3. ALGINAT koji održava kožu vlažnom i hidratiziranom, održava postojanu temperaturu i upija eventualne eksudate. Alginat ima izrazito antibakterijsko djelovanje, učvršćuje kožu, bogat je oligomineralima i vitaminima B i C. Doprinosi površinskom učinku zaglađivanja i povećanja elastičnosti kože.

Preporučuje se u slučaju dermatoloških i estetskih tretmana, opeklina od sunca, opeklina 1. i 2. stupnja, površinskih čireva, zračenja, kemijskih i laserskih pilinga, za njegu nakon depilacije, za njegu i održavanje tetovaža.

neoVIDERM je dermatološki testiran i prilagođen i najosjetljivijim kožama, može se koristiti na najosjetljivijoj koži beba i djece i testiran je na citotoksičnost s garancijom neprisustva teških metala u svom sastavu.

Primjena:

Nanesite dovoljnu količinu neoViderm emulzije na ozlijeđeno područje te ostavite da se potpuno upije. Ukoliko je potrebno, ponovite postupak. Dodatni sloj proizvoda jamči bolji učinak. Koristite više puta dnevno, sve dok se koža u potpunosti ne normalizira ili koristite prema savjetu liječnika.

U slučaju opeklina hladite opečeno područje pod mlazom vode iz slavine barem 15 minuta ili dok bol ne nestane. Pažljivo i nježno osušite zahvaćeno područje i potom nanesite neoViderm na kožu.

Ukoliko se emulzija koristi kod radioterapije, nanesite je minimalno 3 sata prije te odmah nakon terapije.

NEOVIDERM KREMA 100ML

Pakiranje: 100 ml

Pogledajte sve proizvode iz kategorije u našoj internetskoj trgovini.

Težina 0.5 kg
Košarica