NASAFYTOL KAPSULE ZA IMUNITET A45

24.00

Odličan proizvod za podizanje imuniteta s kvercetinom, kurkumom i vitaminom D.

SKU: C011472 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

NASAFYTOL KAPSULE ZA IMUNITET A45

Dodatak prehrani s kvercetinom, kurkumom i vitaminom D.  Sadrži vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava. Studija bioraspoloživosti pokazala 80 x veću bioraspoloživost kvercetina i 500 x veću bioraspoloživost kurkumina u Nasafytolu u odnosu na prirodne oblike.

DJELATNE TVARI

KVERCETIN iz ekstrakta japanskog bagrema (Sophora Japonica) spada u skupinu spojeva naziva flavonoidi. Nalazi se u sastavu različitih biljaka i hrane, poput crvenog vina, luka, zelenog čaja, jabuka, bobičastog voća, ginkga, gospine trave, bazge i sl. Kvercetin karakteriziraju antioksidativni i protuupalni učinak, što može pridonijeti smanjenju upale. Kvercetin se najčešće primjenjuje kao doprinos funkciji kardiovaskularnog sustava, ali i u prevenciji karcinoma. Također se koristi kod artritisa, infekcija mokraćnog mjehura i dijabetesa.

KURKUMIN se dobiva iz korijena Curcuma longa, indijskog šafrana. U tradicionalnoj kineskoj i indijskoj medicini kurkuma zauzima posebno mjesto te se koristi u ljekovitim pripravcima. Korijen biljke sadrži aktivne tvari kurkuminoide, od kojih je najzastupljeniji kurkumin. Kurkuminu se pripisuje protuupalni, antialergijski i antiseptički učinak.

Biljke nude ogromnu prednost nježnijeg djelovanja s minimalnim negativnim učincima. Biljni pripravci mogu se nalaziti u različitim oblicima, a standardizirani ekstrakti se dobivaju koncentriranjem macerata pripremljenog iz biljke ili njezinih ljekovitih dijelova. Ova metoda omogućuje da se osigura uvijek ista kvaliteta proizvoda.

Sastojci u maksimalnoj preporučenoj dnevnoj dozi (= 4 kapsule):

  • ekstrakt japanske sofore – 273,68 mg
    • od čega 95 % čisti kvercetin – 260 mg
  • ekstrakt rizoma kurkume 186,68 mg
    • od čega 90 % kurkumin – 168 mg
  • vitamin D – 9 µg.

Sastojci: Emulgator: polisorbat 80, goveđa želatina (ovojnica kapsule); tvar za zadržavanje vlage: glicerin; kvercetin; suhi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) standardiziran na kurkumin; pročišćena voda; regulator kiselosti: limunska kiselina; bojila: žuti željezov oksid i bakrov kompleks klorofila; kolekalciferol.

Ne preporučuje se dojiljama. Ne koristiti za vrijeme trudnoće. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.  Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života

Primjena:

Dnevno popiti 2 – 4 kapsule s velikom čašom vode.

NASAFYTOL KAPSULE ZA IMUNITET A45

Pakiranje: 45 kapsula

Težina 0.5 kg
Košarica