MEDEX PROPOLIS ORAL JUNIOR DJEČJI SPREJ 30ML

10.99

Dodatak prehrani u obliku spreja za ublažavanje problema s upalom grla i ždrijela. Propolis na bazi vode bez alkohola, za djecu od 3. godine. Zbog dodatka meda ima izvrstan okus koji ga čini odličnim za djecu.

S aplikatorom za jednostavnu primjenu!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

MEDEX PROPOLIS ORAL JUNIOR DJEČJI SPREJ 30ML

 • ZA BOLNO GRLO I ŽDRIJELO
 • PREVENCIJA PROTIV KARIJESA
 • ZA SPRJEČAVANJE UPALE DESNI
 • KAO PREVENTIVA ZA USNU ŠUPLJINU (AFTE)
 • ZA SPRJEČAVANJE INFEKCIJA SLUZNICE USNE ŠUPLJINE
 • PREVENTIVNA ZAŠTITA GRLA I ŽDRIJELA

Propolis na bazi vode bez alkohola, za djecu od 3. godine. Uz 10%-tni ekstrakt propolisa na bazi vode, proizvod sadrži i med, niacin koji doprinosi održavanju normalne sluznice, te vodeni ekstrakt kadulje. Redovita primjena propolisa u usnu šupljinu skraćuje i ublažava simptome bolnog grla i ždrijela te promuklosti. Propolis svojim protuupalnim djelovanjem pomaže u smanjenju broja i veličine afti, ubrzano zacjeljuju. Istodobno je smanjena učestalost pojavljivanja.

Medex Propolis Oral Junior posebno je prilagođen djeci tako da ne peče i ugodnog je okusa.  Proizvod je provjerene kvalitete s standardiziranim ključnim sastojcima propolisa – bioflavonoidima su glavni su kriterij kvalitete propolisa. Sprej s aplikatorom omogućuje jednostavno i precizno nanošenje na željeno mjesto.

Pčele proizvode propolis od biljnih smola bogatih antimikrobnim i protuupalnim tvarima, a tradicionalno ga ljudi koriste i za ublažavanje problema s upalom grla i ždrijela. Redovita primjena propolisa u usnu šupljinu skraćuje i ublažava simptome kao što su bolno grlo i ždrijelo te promuklost.

Sastojci: 10% propolisa u vodenoj otopini, med, niacin (nikotinamid), vodeni ekstrakt kadulje (sadrži laktozu), vitamin c i ekstrakt listova ružmarina.

 • Niacin 2,4 mg (15% PU)
 • Propolis 5,8 mg
 • Ekstrakt kadulje 5,0 mg

Bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i sladila. Proizvod ne sadrži alkohol.

Osobama koje su alergične na propolis ne preporučuje se uporaba ovog proizvoda. Sadrži sastojke prirodnog porijekla pa može doći do manjih odstupanja u sastavu i izgledu proizvoda. Propolis oral junior se može koristiti za djecu od 3 godine nadalje.

Način uzimanja:
 1. Dobro protresti prije upotrebe!
 2. Nešto starija djeca lako mogu i sama, dok se mlađima u uporabi pomaže.
 3. Raspršite 3 puta dnevno po 2 aplikacije otopine izravno u usnu šupljinu.
 4. Prije uporabe cjevčicu okrenute okomito na bočicu. Usmjerite je u djetetova usta na mjesto primjene.
 5. Nakon uporabe, vratite cjevčicu u prvobitni položaj.

MEDEX PROPOLIS ORAL JUNIOR DJEČJI SPREJ 30ML

Količina: 50 ml

Pogledajte MEDEX proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica