MEDEX KOLAGEN FLEX KURKUMIN A40

24.80

Collagen Flex Curcumin prirodni je dodatak prehrani i učinkovito prirodno rješenje za potporu hrskavice i kostiju. Sadrži nativni kolagen, kurkumin s 40 puta većom apsorpcijom, hijaluronsku kiselinu, vitamine i silicij.

Podršku normalnoj funkciji hrskavice i kostiju.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

MEDEX KOLAGEN FLEX KURKUMIN A40

  • ZA OSOBE S PREKOMJERNOM TJELESNOM TEŽINOM
  • KOD POVEĆANOG OPTEREĆENJA KOSTIJU I HRSKAVICE
  • ZA REKREATIVCE I SPORTAŠE KOJI ČESTO OPTEREĆUJU ZGLOBOVE
  • ZA OSOBE KOJE OSJETE NELAGODU U ZGLOBOVIMA

NATIVNI KOLAGEN

Nativni, nedenaturirani, kolagen tipa Collavant®n2 (iz pileće hrskavice) ima očuvanu trodimenzionalnu strukturu i po sastavu je identičan kolagenu u zglobovima. Ima drugačiji mehanizam djelovanja od hidroliziranog kolagena, te se konzumira manje za isti željeni učinak.

EKSTRAKT KORIJENA KURKUME

Enkapsulirani ekstrakt korijena kurkume sadrži jake antioksidanse – kurkuminoide, koji se odlikuju slabom apsorpcijom. Ovaj proizvod sadrži visoko bioraspoložive kurkuminoide CAVACURMIN® s 40 puta većom apsorpcijom.

HIJALURONSKA KISELINA

ExceptionHyal® Star je hijaluronska kiselina širokog spektra, s molekulama različitih veličina, koje oponašaju spektar prirodno prisutne hijaluronske kiseline u tijelu i omogućuju učinkovitije djelovanje. Zbog sposobnosti vezivanja velikih količina vode, ona djeluje kao svojevrsno mazivo za zglobove i omogućuje ugodnije klizanje i pomaže pri ublažavanju udaraca koji nastaju u zglobovima kod opterećenja i kretanja.

Dodani vitamin D doprinosi održavanju zdravih kostiju i funkciji mišića, kao i normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora, dok vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju. Silicij je također vrlo važan za normalnu funkciju zglobova, jer doprinosi povezivanju kolagenskih vlakana u zglobovima i održavanju njihove čvrstoće i elastičnosti. Također je vrlo važan za pravilnu mineralizaciju kostiju (čvrstoću). Silicij se u zglobovima s godinama smanjuje i podudara sa starosnim propadanjem kolagena.

Hrskavica je čvrsto fleksibilno tkivo koje ublažava udarce i opterećenja u zglobovima te zadržava zglobnu tekućinu. S godinama se količina kolagena u tijelu smanjuje, proces regeneracije je nedovoljno učinkovit, a naši se zglobovi zbog opterećenja s godinama više troše. Kako napreduje trošenje, povremeni ili stalni bolovi mogu se pojaviti čak i u trenucima mirovanja, što ometa naše svakodnevne aktivnosti.

Sastav: Nativni kolagen Collavant®n2 – 40 mg; Enkapsulirani CAVACURMIN® ekstrakt kurkume – 200 mg od toga kurkuminoidi – 30 mg; hijaluronska kiselina ExceptionHYAL® Star – 50 mg; Vitamin C – 80 mg (100% PU); Vitamin D – 10 µg (200% PU); silicij iz bambusa – 40 mg.

Način uzimanja:
  1. 2 kapsule popijte natašte s dovoljnom količinom vode.
  2. Uzimajte najmanje 2 mjeseca, ili kontinuirano dulje vrijeme za održavanje učinaka.

MEDEX KOLAGEN FLEX KURKUMIN A40

Pakiranje: 40 kapsula

Pogledajte MEDEX  proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica