MAXIMAG 375MG DUO KAPSULE A60 PROMO

8.74

Magnezij i vitamin B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Preporuča se kod intenzivnog fizičkog i mentalnog napora, te kod umora i stresa.

DUO PROMO poklanja Vam 25 kapsula GRATIS!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

MAXIMAG 375MG DUO KAPSULE A60 PROMO

  • promotivno pakiranje: 25 kapsula GRATIS

Potrebe za unosom magnezija ovisne su o dobi i zdravstvenom stanju organizma, ali i našim specifičnim potrebama, no preporučena vrijednost magnezija iznosi 375 mg dnevno. Magnezij i vitamin B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

MaxiMag preporuča se u razdobljima:

  • intenzivnog fizičkog i psihičkog rada
  • u stanjima umora, nadraženosti i stresa

MaxiMag pomaže normalnom funkcioniranju živčanog sustava i održavanju normalnog stanja kostiju. Vitamin B6 koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i funkcioniranju imunološkog sustava.

Magnezij

Magnezij je na četvrtom mjestu prema zastupljenosti minerala u našem tijelu, pretežno u kostima i mišićima. U ljudskom tijelu sudjeluje u mišićnoj kontrakciji, mineralizaciji kostiju, prijenosu živčanih impulsa te u stvaranju i prijenosu energije. Najpoznatiji simptoma nedostatka magnezija u našem organizmu su: grčevi u mišićima, razdražljivost, gubitak koncentracije i nesanica.

Sastojci: magnezijev oksid; tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat; piridoksin hidroklorid; želatina (kapsula); bojilo: titanov dioksid.

Način primjene:

Uzeti 1 kapsulu dnevno s nešto vode na dan.

MAXIMAG 375MG DUO KAPSULE A60 PROMO

Pakiranje: 60 kapsula

Pogledajte kategoriju MAGNEZIJ u online ljekarni Plantak.

Košarica