LACTOGYN VAGINALETE A10

11.76

LACTOGYN vagitoriji namijenjeni su za sprječavanje i liječenje suhoće rodnice i suhoće povezane s atrofičnim vaginitisom. Za obnovu i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne flore.

SKU: C010479 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

LACTOGYN VAGINALETE A10

Lactogyn vagitoriji za sprječavanje i liječenje nespecifične suhoće rodnice i suhoće povezane s atrofičnim vaginitisom. Pomoćno su sredstvo u slučaju nadraženosti, osjećaja peckanja i svrbeža rodnice te infektivnih i upalnih stanja rodnice. Indicirani su za žene reproduktivne dobi, žene u menopauzi i perimenopauzi.

  1. Hijaluronska kiselina – ima učinak vlaženja i podmazivanja suhe rodnice, što doprinosi obnovi prirodnog i ugodnog vaginalnog okruženja.
  2. Mliječna kiselina – uspostavlja regulaciju pH vrijednosti i potpomaže prirodnu obnovu osjetljivog vulvovaginalnog ekosustava.
  3. Polikarbofil – u dodiru sa sluznicom rodnice neprestano oslobađa H + ione koji doprinose snižavanju pH vaginalnog okruženja.

Ukoliko imate izražene simptome vaginalne infekcije (peckanje, svrab i neprijatan sekret), a niste posetili svog ginekologa, svakako to učinite!

Sastav: natrijeva sol hijaluronske kiseline, polikarbofil, mliječna kiselina, vitamini A i E, 18-beta-gliciretinska kiselina i ulje čajevca.

Pakiranje čuvati pravilno zatvoreno, na suhom mjestu, na temperaturi od 5 °C do 25 °C, podalje od izvora svjetlosti i topline.

Čuvati izvan dohvata i pogleda djece. Nemojte progutati. Nemojte upotrebljavati ako je pakiranje prethodno otvoreno ili oštećeno. Nemojte upotrebljavati proizvod u slučaju oštećenja (lezija) i rana u rodnici. U slučaju istodobne primjene s drugim terapijama, bilo lijekovima ili medicinskim proizvodima, morate se savjetovati sa svojim liječnikom. Nemojte upotrebljavati proizvod tijekom menstruacije.

Nemojte prekoračiti preporučenu dozu bez savjetovanja s liječnikom. Uporaba proizvoda, posebno dugotrajna, može uzrokovati pojavu osjetljivosti. U tom slučaju prekinite liječenje i savjetujte se s liječnikom kako biste započeli s odgovarajućom terapijom. Obavezno obavijestite liječnika ili ljekarnika o svim neželjenim učincima koji nisu navedeni u uputi za uporabu. Nemojte upotrebljavati proizvod više od 30 uzastopnih dana.

Upute za uporabu:

  1. Dobro operite područje rodnice prije primjene (po mogućnosti vanjsko i unutarnje ispiranje rodnice).
  2. Temeljito operite ruke prije otvaranja blistera i izvadite jedan vagitorij.
  3. Nježno umetnite vagitorij duboko u rodnicu, po mogućnosti ležeći na leđima, kako biste spriječili slučajno ispadanje vagitorija iz rodnice.
  4. Koristite po mogućnosti uvečer prije odlaska na spavanje, tijekom 5 – 7 dana nakon završetka menstruacije ili prema uputi liječnika

LACTOGYN VAGINALETE A10

Pakiranje: 10 vaginaleta

Pogledajte sve proizvode iz kategorije INTIMNA NJEGA.

Težina 0.5 kg
Košarica