DEXERYL KREMA 250G

12.06

Zaštitna krema za liječenje znakova i simptoma suhoće kože (xerosis) posebice kod raznih kožnih bolesti (poput atopijskog dermatitisa, ihtioze…).

SKU: C004053 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

DEXERYL KREMA 250G

  • emolijentna krema za liječenje simptoma suhe i atopične kože.
  • formulirana za liječenje znakova i simptoma suhoće kože (xerosis)

Učinak bijelog mekog parafina i tekućeg parafina je stvaranje filma koj fizički inhibira isparavanje i tako sprječava dehidraciju (gubitak vode) te ima učinak prepreke protiv vanjskih oštećenja.

  • hidrirajući učinak glicerola pomaže u održavanju ravnoteže vlage u koži
  • Dexeryl krema također smanjuje i pomaže u sprječavanju iritacije

Bez mirisa. Bez parabena. Medicinski proizvod.

Sastojci: glicerol; bijeli mekani parafin; parafin tekući; glicerolmonostearat; stearatna kiselina; dimetikon; makrogol 600; trolamin; akrilamid/akriloildimetil taurat kopolimer; izoheksandekan; polisorbat; pentilenglikol; etilheksilglicerin; karbomer; voda; pročišćena.

Krema je samo za vanjsku uporabu.

Ne primjenjujte ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. S obzirom na nedostatak relevantnih podataka bolje je ne koristiti kremu zajedno s drugim proizvodima koji se stavljaju na kožu. Ako niste sigurni, obratite se zdravstvenom radniku za savjet. Ne primjenjivati na rane, sluznice i oči. Čuvati izvan dohvata djece.

Primjena:

Primijenite tanki sloj kreme na područje kože koje se liječi jednom ili dva puta dnevno, ili češće ako je potrebno, ali nikada više od šest puta dnevno. Uvijek nakon upotrebe čvrsto zatvorite tubu.

DEXERYL KREMA 250G

Pakiranje: 250 g

Pogledaj sve proizvode kategorije SUHA KOŽA TIJELA.

Težina 0.5 kg
Košarica