BIONIKE PROXERA PSOMED UREA 20% KREMA

18.48 (139.24 kn)

Medicinski proizvod u obliku kreme koristi se za tretman i prevenciju kronične kseroze i kožnih hiperkeratoza.

Svakodnevna primjena smanjit će hiperkeratoze, umanjiti eritem i svrbež te poboljšati opće stanje kože uz smanjenje simptoma.

SKU: C002731 Kategorije: , , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

BIONIKE PROXERA PSOMED UREA 20% KREMA

Urea u koncentraciji 20% i u odgovarajuće stabiliziranom obliku, dolazi do kože gdje djeluje kao sastojak za površinsku eksfolijaciju, ali ima i važan učinak na ovlaživanje i omekšavanje ljusaka.

Medicinski proizvod u obliku kreme koristi se za tretman i prevenciju kronične kseroze i kožnih hiperkeratoza. Svakodnevna primjena smanjit će hiperkeratoze, umanjiti eritem i svrbež te poboljšati opće stanje kože uz smanjenje simptoma. Krema je idealna za održavanje kože u dobrom stanju, ali i kao dopuna propisanoj farmakološkoj terapiji. Izvrsna biokompatibilnost proizvoda čini ga pogodnim za dugotrajnu primjenu i sve dobne skupine pacijenata.

Uporaba: Nanijeti kremu 1 do 2 puta na dan, na prethodno očišćenu kožu i nježno masirati dok se u potpunosti ne upije. Oprati ruke prije i nakon nanošenja. U isto vrijeme ne nanositi na kožu druge topikalne proizvode, osim ako liječnik nije tako preporučio.

BIONIKE PROXERA PSOMED UREA 20% KREMA

Veličina: 200 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/bionike/

Košarica
Scroll to Top