VITAL PLUS ACTIVE SAP 100ML

79.00kn (10.49 €)

Pjena za temeljito čišćenje lica i tijela. Kožu omekšava i hrani (ulje slatkog badema), zacjeljuje (bijeli sljez), otapa masnoće i nečistoće na koži ostavljajući ju čistom i vlažnom.

VITAL PLUS ACTIVE SAP 100ML

Čišćenje kože od ostataka kozmetičkih tretmana i znoja, od nečistoća uzrokovane sebumom, lipidima površinskog sloja i smoga.

Formula sadrži jedan poseban tenzioaktiv dobiven iz aminokiseline EKSTRAKTA ZOBI što ovaj proizvod čini topivim (otapa masnoće) i vodotopivim (uklanja se pomoću vode). SAP sadrži tenzioaktive kojima su dodani omekšivači i druge hranjive tvari kao što su; ULJE SLATKOG BADEMA, EKSTRAKT ALTEA (bijeli sljez) i EKSTRAKT HAMAMELISA. Također, sadrži vitamine “C” i “E” koji na epidermisu imaju zaštitni efekt i štite kožu od vanjskog utjecaja i slobodnih radikala.

Primjena:

Koristi se tako da se minimalna količina nanese ujutro i navečer kao normalno sredstvo za čišćenje. Prije nanošenja proizvoda kožu treba navlažiti. Masira se nekoliko minuta i zatim se ispere mlakom vodom. Uklanja šminku s očiju. Nije potreban tonik.

VITAL PLUS ACTIVE SAP 100ML

Pakiranje: 100ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/vital/

Košarica
Scroll to Top