BIONIKE AKNET SUN FLUID SPF50+ 50ML

21.00

Fluid je namijenjen za vrlo visoku zaštitu masne kože koja je sklona pojavi akni.

Osobito je pogodan za lice, dekolte, ramena i gornje dijelove leđa izložene suncu, na kojima se često javljaju akne.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIONIKE AKNET SUN FLUID SPF50+ 50ML

Fluid je namijenjen za vrlo visoku zaštitu masne kože koja je sklona pojavi akni.  Lagani i vrlo prozračan fluid sadrži matificirajuće čestice za ugodan osjećaj na koži, dobro štiti od oštećenja koja izaziva UV zračenje i održava dobar izgled masne kože. Osobito je pogodan za lice, dekolte, ramena i gornje dijelove leđa izložene suncu, na kojima se često javljaju akne.

Formula sadrži Network Expert Technology, sastojke koji optimiziraju učinak UVA/UVB filtera i štite od štetnog djelovanja slobodnih kisikovih spojeva nastalih nakon izlaganja ultraljubičastom i infracrvenom zračenju. Zahvaljujući nikotinamidu (vitaminu B3), potiču se prirodni mehanizmi zaštite kožne barijere. UVA/UVB filteri štite od štetnog sunčevog zračenja i osiguravaju vrlo visoku zaštitu.

Proizvod ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (osobito nikal).

Primjena:

Nanijeti ravnomjerno na kožu prije izlaganja suncu. Protresti prije korištenja. Često ponavljati nanošenje, osobito nakon kupanja i brisanja. Izbjegavati direktan kontakt s odjećom ili pričekati s odijevanjem dok se u potpunosti ne upije.

BIONIKE AKNET SUN FLUID SPF50+ 50ML

Pakiranje: 50 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/bionike/

Težina 0.5 kg
Košarica