BIONIKE TRIDERM A.D. KREMA ZA TUŠIRANJE 500ML

Naša najniža cijena: 15.80
Akcijska cijena: 15.80

Blago pjenušava krema za čišćenje kože pogodna za pranje kose i tijela. Visoka podnošljivost i relipidirajuća svojstva čine ju idealnom za svakodnevno pranje dojenčadi, djece i odraslih s kožom sklonom atopijskom dermatitisu.

Koža sklona atopijskom dermatitisu.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIONIKE TRIDERM A.D. KREMA ZA TUŠIRANJE 500ML

  • UMANJUJE SUHOĆU, IRITACIJU I SVRBEŽ
  • SMANJUJE UPALU I PREVENIRA SUHOĆU KOŽE

Krema za pranje kože i vlasišta kod atopijskog dermatitisa.

AD-RESYL® održava zaštitnu funkciju kožne barijere, smanjuje upalu, poboljšava hidrataciju i prevenira suhoću kože. Nježni površinski surfaktanti na sebe vežu i dobro uklanjaju nečistoće. Sorbitol (40%) i glicerin (1,5%) imaju hidratizirajući i omekšavajući učinak. Bademovo ulje i trigliceridi vraćaju koži lipidne sastojke.

Krema za pranje formira vrlo blagu pjenu .Zahvaljujući visokoj podnošljivosti i učinku na obnovu kožnih lipida, idealna je za svakodnevno pranje djece s atopičnom i konstitucijski suhom kožom. Umanjuje suhoću, iritaciju i svrbež, pruža dugotrajan osjećaj ugode. Osobito je prikladna u slučaju preosjetljivosti na nikal, konzervanse, parfeme i gluten.

Primjena:
  1. Istisnuti malo kreme na dlan i razblažiti s istom količinom mlake vode, nanijeti na kožu lica i tijela, kosu i vlasište.
  2. Masirati dok se stvori vrlo blaga pjena, a potom obilno isprati vodom.

BIONIKE TRIDERM A.D. CLEANSING CREAM 500ML

Količina: 500 ml

Pogledaj BIONIKE TRIDERM proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica