BIONIKE PROXERA PSOMED 40 INTENZIVNI EKSFOLIRAJUĆI GEL 100ML

18.50

Topikalni gel za liječenje hiperkeratoze, kožnih plakova i srodnih simptoma (svrbež, eritem, ekcem) kod pacijenata sa psorijazom kože i vlasišta. Sadrži ureu (40%) koja djeluje kao agens za piling, te također vlaži i omekšava kožu.

Intenzivni gel za omekšavanje i uklanjanje ljusaka.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

PROXERA PSOMED 40 INTENZIVNI EKSFOLIRAJUĆI GEL 100ML

  • UKLANJA LJUSKE I OMEKŠAVA PLAKOVE
  • LIJEČENJE HIPERKERATOZA I PLAKOVA NA KOŽI
  • LIJEČENJE SVRABA, ERITEMA I EKCEMA
  • UČINAK VLAŽENJA I EMOLIJENTA

Topikalni (lokalni) medicinski proizvod u obliku gela namijenjen za tretman i prevenciju hiperkeratoza, kožnih plakova, ljusaka i drugih simptoma (svrbež, ekcem, eritem) kod pacijenata sa psorijazom kože i vlasišta.

Sadrži ureu u visokoj koncentraciji – 40%, u odgovarajuće stabiliziranom obliku, te djeluje kao agens za piling kože koji također pruža važan hidratantni i omekšavajući učinak. Glukonolakton ima antioksidativno, protuupalno i hidratizirajuće djelovanje, a mliječna kiselina ima učinak na poboljšanje uklanjanja ljusaka.

Samo za vanjsku uporabu. Nuspojave: lokalno korištenje ureje, čak i kada je u visokim koncentracijama, ima rijetke, blage neželjene učinke (osip, peckanje, iritacija i alergijski kontaktni dermatitis). U slučaju nuspojava kao što su uporno peckanje i crvenilo, prekinite s upotrebom i posavjetujte se s liječnikom.

Primjena:
  1. Nanijeti gel na područja s hiperkeratozama, kožnim plakovima ili ljuskama, 1 do 2 puta na dan ili prema uputi liječnika ili ljekarnika.
  2. Nježno masirati dok se u potpunosti ne upije. Oprati ruke prije i nakon nanošenja.
  3. U isto vrijeme ne nanositi na kožu druge topikalne proizvode, osim ako liječnik nije tako preporučio.
  4. Može se koristiti i na vlasištu i u tom slučaju se ostavlja neka djeluje što duže, bez pranja kose. Učinkovitost proizvoda će se poboljšati ako se, nakon večernjeg nanošenja proizvoda, vlasište omota nepromočivom kuhinjskom folijom, a zatim ručnikom za održavanje topline.
  5. Nemojte koristiti duže od 14 uzastopnih dana. Nakon tog razdoblja, prekinite s upotrebom na nekoliko dana prije ponovnog nastavka.

PROXERA PSOMED 40 INTENZIVNI EKSFOLIRAJUĆI GEL 100ML

Pakiranje: 100 ml

Pogledajte BIONIKE proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica