AVENE SUN KREMA SPF50+ 50ML

158.69kn (21.06 €)

Vrlo visoka zaštita od sunca za osjetljivu suhu kožu. Za lice.

SKU: C006727 Kategorije: , ,

AVENE SUN KREMA SPF50+ 50ML

Krema za zaštitu od sunca SPF 50+ sadrži jedinstvenu Sunsitive® Protection kombinaciju djelatnih sastojaka, rezultat rada istraživačkih laboratorija Pierre Fabre:

1. Patentirani fotozaštitni kompleks koji sadrži samo 4 FOTOZAŠTITNA FILTRA za vrlo visoku zaštitu kože od širokog spektra UVB-UVA zraka; dugotrajnu, stabilnu i učinkovitu zaštitu uz optimalnu toleranciju kože.

2. JEDINSTVENI ANTIOKSIDACIJSKI KOMPLEKS (pre-tokoferil + pro-taurin) za cjelovitu staničnu zaštitu od oksidativnog stresa.

3. AVÈNE TERMALNA IZVORSKA VODA, prepoznatljiva po svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima.

Zahvaljujući NUDE SKIN FEEL tehnologiji, Krema za zaštitu od sunca SPF 50+ ostavlja neprimjetan završetak na koži koji je jednak osjećaju “gole kože”. Njegova baršunasta i glatka tekstura pruža koži trenutačni osjećaj ugode.

Bezzračna tuba s dozatorom omogućuje točno doziranje proizvoda.

Namijenjena je za suhu osjetljivu kožu lica, uvijek sklonu sunčanim opeklinama ili izloženu intenzivnom suncu.

Primjena:

Prije izlaganja suncu nanesite ravnomjerno na kožu. Zaštita će na koži biti SPF 50+ ako se nanese 2 mg/cm2, što se osigurava ispravnim doziranjem od 6 potiska na dozator tube za površinu lica i vrata. Ponoviti nanošenje svaka dva sata i nakon kupanja, bez obzira na stupanj zaštite koje sredstvo osigurava.

AVENE SUN KREMA SPF50+ 50ML

Pakiranje: 50 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/avene/

Košarica
Scroll to Top