ISDIN FOTO ULTRA 100 UNIFY FLUID SPF50+ 50ML

28.31 (213.30 kn)

  • Snažna UVA i UVB zaštita, za posvjetljavanje i ujednačavanje tena.
  • Sprječava nejednoliko stvaranje i nakupljanje melanina.
  • Pogodno za sve tipove kože.
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

ISDIN FOTO ULTRA 100 UNIFY FLUID SPF50+ 50ML

Foto Ultra 100 ISDIN Active Unify Fusion Fluid SPF 50+ pruža visku zaštitu od sunca te osvjetljava i ujednačava ton kože.

  • Pomaže smanjiti vidljivost i spriječiti pojavljivanje novih pigmentacijskih mrlja uzrokovanih suncem.
  • Smanjuje širinu i težinu melazme za 25%.
  • DP3-Unify Complex pomaže regulirati proizvodnju melanina djelujući na glavne faze melanogeneze.
  •  Vidljivi rezultati već nakon mjesec dana.

Fusion fluid ima tiksotropnu formula koja, zahvaljujući trenju i toplini, postaje sve laganija i potpuno se stapa sa vašom kožom. Karakteristika tiksotropnog fluida je da postaje to manje viskozan što ga više miješamo. Napravljen je tako da slobodnije teče kad se razmazuje. Active Unify Fusion Fluid SPF 50+  brzo se upija i ostavlja lagan osjećaj na koži. Njegova zaštita je dvostruko veća od minimalne koja se zahtjeva kod SPF 50+ zaštite od sunca, kako bi se spriječila pojava hiperpigmentacija.

U nekim okolnostima kao kod kože osjetljive na sunce, UVA zrake mogu potaknuti promjene u pigmentaciji koje se ne odnose na opekline i crvenilo od sunca. U tim slučajevima, neki melanociti proizvode više melanina koji se nejednoliko raspoređuje u nekim područjima. Promjene u pigmentaciji uobičajeno se javljaju na čelu, obrazima te iznad gornje usne. Javljaju se zbog UVA zračenja u dva različita oblika:

  1. Melazma uzrokovana je hormonalnim promjenama, poput trudnoće ili zbog upotrebe fotosenzitivnih lijekova, poput oralnih kontraceptiva.
  2. Post-upalne hiperpigmentacije nastaju zbog činjenice da naša koža reagira na vanjske čimbenike koji uzrokuju hiperpigmentacije. To se uobičajeno događa nakon agresivnijih tretmana (poput pilinga), ozljeda, ožiljaka ili akni.

Active Unify Fusion Fluid SPF 50+ s DP3 Unify kompleksom s trostrukim djelovanjem za učinkovitu lokalnu depigmentaciju.

Primjena:

Nanesite ujutro te ponovno tokom dana. Nanosite svaka 2 sata, onoliko često koliko je potrebno. Za najbolje rezultate koristite 3 mjeseca.

ISDIN FOTO ULTRA 100 UNIFY FLUID SPF50+ 50ML

Količina: 50 ml

Pogledaj sve ISDIN proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica
Scroll to Top