ISDIN FOTO ULTRA 100 COLOR FLUID SPF50+ 50ML

29.10

  • Tonirani fliud za zaštitu od sunca s trostrukim izbjeljujućim djelovanjem koji osvjetljava i ujednačava ton kože.
  • Za svakodnevnu upotrebu i za sve tipove kože.
  • Vidljivi rezultati već nakon mjesec dana.
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ISDIN FOTO ULTRA 100 COLOR FLUID SPF50+ 50ML

Active Unify COLOR Fusion Fluid SPF 50+ je tonirani proizvod za zaštitu od sunca s trostrukim izbjeljujućim djelovanjem koji osvjetljava i ujednačava ton kože.

  • posvjetljava ton kože
  • ujednačava ton kože poput tekućeg pudera
  • prikriva nepravilnosti
  • vodootporna formula
  • tekstura fusion fluida stapa se s vašom kožom

Rezultati su vidljivi već nakon mjesec dana korištenja. Za najbolje rezultate preporučuje se koristiti barem 3 mjeseca. Active Unify COLOR Fusion Fluid pomaže u regulaciji proizvodnje melanina zahvaljujući DP3-Unify kompleksu, koji djeluje na glavne faze melanogeneze. Smanjuje širinu i težinu melazme za 25%.

Fusion fluid tiksotropna formula koja, zahvaljujući trenju i toplini, postaje sve laganija i potpuno se stapa sa vašom kožom. Tiksotropan fluid je fluid koji postaje to manje viskozan što ga više miješamo. Napravljen je tako da slobodnije teče kad se razmazuje. Active Unify COLOR Fusion Fluid SPF 50+ brzo se upija i ostavlja lagan osjećaj na koži. Njegova zaštita je dvostruko veća od minimalne koja se zahtjeva kod SPF 50+ zaštite od sunca, kako bi se spriječila pojava hiperpigmentacija. Tonirana formula pomaže kod ujednačavanja tena.

Dermatološki testirano i hipoalergeno.

Izbjegavajte kontakt s očima i sluznim membranama. U slučaju kontakta s očima, odmah isperite s dovoljnom količinom vode. Ne nanosite na ozlijeđenu kožu. Niti jedan proizvod za zaštitu od sunca ne blokira 100% sunčevog zračenja. Držite izvan dohvata djece.

Primjena:

Nanesite u obilnom sloju na čistu i suhu kožu dva puta dnevno, ujutro te u podne. Ako imate hiperpigmentacije uzrokovane suncem, izbjegavajte direktno izlaganje suncu.

ISDIN FOTO ULTRA 100 COLOR FLUID SPF50+ 50ML

Količina: 50 ml

Pogledaj sve ISDIN proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica