INHALATOR AEROCHAMBER PLUS FLOW-VU ZA ODRASLE I DJECU 5+

31.83

Aerochamber Plus je komorica za primjenu inhalacijskih lijekova za djecu iznad 5 godina i odrasle. Omogućuje lijeku da djeluje brže od iste vrste lijeka koji se uzima u tekućem obliku ili u obliku tableta.

SKU: C001774 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

INHALATOR AEROCHAMBER PLUS FLOW-VU ZA ODRASLE I DJECU 5+

Aerochamber plus je komorica za primjenu inhalacijskih lijekova za djecu iznad 5 godina i odrasle. Ovaj inhalator je namijenjen za upotrebu s inhalerom s odmjerenom dozom za davanje lijeka u obliku aerosola u pacijentova pluća kako je prepisao liječnik. Komora za držanje ili “odstojnik”, kao što je Aerochamber® pomaže vašem djetetu da koristi inhalator s odmjerenom dozom.

Inhalatori s odmjerenim dozama koriste se za unošenje lijeka izravno u pluća gdje je potreban. To omogućuje lijeku da djeluje brže od iste vrste lijeka koji se uzima u tekućem obliku ili u obliku tableta. Ovisno o dobi pacijenta odabire se komorica s maskicom, u veličinama S (1-18 mjeseci), M (1-5 godina) ili L (5+ godina), ili komorica s nastavkom za usta za djecu stariju od 5 godina i odrasle. Perivo u perilici posuđa.

Upute za korištenje proizvoda s maskicom:
  1. Skinite poklopac.
  2. Umetnite inhaler u stražnji, gumeni dio komore.
  3. Prislonite masku komore za inhaler na lice.
  4. Pritiskom oslobodite lijek iz inhalera te počnite polako udisati kroz komoru, tijekom pet udisaja. Brzina udaha je prejaka ako se oglasi zvučni signal.
  5. Ukoliko je potrebno uzeti još jednu dozu lijeka pričekajte 30 sekundi te ponovite postupak od točke 4.

Održavanje komorice: Jednom tjedno komoru ostavite 15 minuta u mlakoj vodi s tekućim sredstvom za pranje posuda. Isperite tekućom vodom i osušite na zraku.

INHALATOR AEROCHAMBER PLUS FLOW-VU ZA ODRASLE I DJECU 5+

Pogledajte proizvode kategorije INHALATORI u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica