IMUNOSAL PASTILE A60 PHARMOVAL

7.15

Imunosal® pastile s beta-glukanom, cinkom, vitaminom C i lecitinom za djecu stariju od 3 godine i odrasle. Za jačanje imunološkog sustava, smanjenje iscrpljenosti i normalnu kognitivnu funkciju.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

IMUNOSAL PASTILE A60 PHARMOVAL

  • ZA IMUNITET
  • ZA ENERGIJU
  • ZA ŽIVČANI SUSTAV
  • ZA KOGNITIVNU FUNKCIJU

Dodatak prehrani sa sladilima. VITAMIN C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti, te normalnom funkcioniranju žičanog sustava. CINK je mineral neophodan za imunitet, zdrav vid i zdrava kognitivnu funkciju, za zdravu kosu, kožu i nokte, zdrave kosti i normalan metabolizam.  LECITIN ima važnu ulogu u strukturi i funkciji staničnih membrana, te doprinosi normalnom kognitivnih funkcioniranju, pomaže boljoj koncentraciji i pamćenju te podržava zdravlje srca i jetre.

BETA GLUKAN ima snažno imunomodulatorno djelovanje pa se kao dodatak prehrani primarno koristi za jačanje imuniteta. Proizvod sadrži visokopročišćeni beta-(1,3/1,6)-D-glukan iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae).

Način uzimanja:

Uzeti 1 do 3 pastile dnevno, otopiti u ustima. Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 3 godine.

PREPORUČENA DNEVNA DOZA 3 pastile PU*
Beta-(1,3/1,6)-D-glukan 30 mg
Vitamin C 60 mg 75%
Cink 2 mg 20%
Lecitin 60 mg
Inulin 2061 mg

*PU – preporučeni dnevni unos

Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 3 godine. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

IMUNOSAL PASTILE A60
Količina: 60 pastila

Pogledajte ostale PHARMOVAL proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica