GYNOFIT GEL ZA OVALAŽIVANJE RODNICE A6

Naša najniža cijena: 18.56
Akcijska cijena: 14.85

Gynofit gel za ovlaživanje rodnice ublažava simptome vaginalne suhoće poput neugodnog peckanja i svrbeži. Dolazi u aplikatorima za jednokratnu primjenu i tako osigurava čistu i praktičnu aplikaciju gdje god se nalazili.

SKU: C010104 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

GYNOFIT GEL ZA OVALAŽIVANJE RODNICE A6

Gynofit® gel za ovlaživanje rodnice je medicinski proizvod razvijen u suradnji s ginekolozima. Primjenjuje se za ublažavanje simptoma vaginalne suhoće koja se javlja uslijed hormonskih promjena tijekom trudnoće i nakon poroda, tijekom liječenja karcinoma i u menopauzi, naročito ako je sluznica tanka, osjetljiva i ranjiva, te za otklanjanje pratećeg osjećaja nelagode.

Stvara tanki vlažni sloj na stijenci rodnice i na taj način vlaži sluznicu rodnice. Pripremljen je u aplikatoru za jednokratno korištenje koji omogućava jednostavnu i čistu primjenu u rodnicu.

 • Ublažava simptome nadraženosti poput osjećaja peckanja, stezanja i svrbež
 • Peporuča se posebice nakon poroda, u menopauzi ili tijekom liječenja karcinoma.
 • Uspostavlja zdravu i otpornu bakterijsku floru vagine.
 • Može se koristiti kao lubrikant za olakšavanje spolnog odnosa (i uz kondome). 
 • Pogodan je za primjenu tijekom trudnoće i dojenja. 
 • Gel se zadržava na mjestu bez nepoželjnog curenja.
 • Nježan, učinkovit, prirodan, bez konzervansa i parfema.
 • Pogodan za svakodnevnu primjenu

Žene proizvode od 3 do 5 mililitara iscjetka iz rodnice u danu i ta tekućina štiti izrazito osjetljivo intimno područje od upala i nadraženosti. Ako se ne proizvodi dovoljno tekućine mogu se pojaviti neugodni osjećaj peckanja ili svrbež. Gel za ovlaživanje prirodno vlaži sluznicu rodnice koliko joj je potrebno, štiteći tanku stjenku od nadraženosti, razvijajući floru rodnice i jačajući tkivo. Gynofit gel za ovlaživanje je bez mirisa tako da je idealan za skrb o osjetljivom tkivu rodnice.

Praktičan je zahvaljujući tome što je svaki aplikator zapakiran u vlastiti aplikator tako da je higijenski prikladan za korištenje na putovanjima.

Sastav: Voda, glicerol, propilenglikol, hidroksietilceluloza, limunska kiselina, levulinska kiselina, natrijev levulinat, kaprilil glikol, p-anisna kiselina, natrijev hidroksid.

U predisponiranih osoba (žena), posebno ako je sluznica rodnice već oštećena, primjerice zbog neodgovarajuće njege, higijene ili zbog primjene lokalnih kontraceptiva, u pojedinačnim slučajevima gel može uzrokovati nadražaj sluznice. Ne sadrži hormone, mirise, parabene ili konzervanse.

Primjena:

 1. Gel se istiskuje izravno u rodnicu pomoću posebno oblikovanog, zabrtvljenog aplikatora.
 2. Ovisno o potrebama i osjećaju suhoće (koji su različiti u svake žene), primijenite svakodnevno, najbolje tijekom dana.
 3. Može se primjenjivati do 30 uzastopnih dana. Tada je potrebno napraviti stanku od nekoliko dana, prije ponovne primjene.

GYNOFIT GEL ZA OVALAŽIVANJE RODNICE A6

Pakiranje: 6 aplikatora x 5 ml

Pogledajte sve proizvode iz kategorije INTIMNA NJEGA.

Težina 0.5 kg
Košarica