GEHWOL LEG VITALITY KREMA 50ML

5.48

GEHWOL FUSSKRAFT BEIN VITAL krema s hamamelisom njeguje i osvježava umorne i teške noge. Ekstrakti algi poboljšavaju vlažnost kože i obnavlja suhu kožu koja se peruta, dok dragocjeno ulje avokada, alantoin i bisabolol pružaju koži mekoću i dezodoriraju. Pogodno i za dijabetičare.

Vitalizirajući balzam za njegu potkoljenica i stopala.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

GEHWOL LEG VITALITY KREMA 50ML

  • GEHWOL FUSSKRAFT BEIN -VITAL
  • za suhu, ispucanu ili osjetljivu kožu
  • revitalizira te omekšava kožu stopala i nogu
  • nije mastan, brzo se upija i uljepšava kožu

Laganom masažom sastojci se brzo upijaju u kožu i djeluju umirujuće na umorne i teške noge. Pomaže u sprječavaju nastanka zona sa izrazito suhom kožom, značajno poboljšava ravnotežu vlažnosti kože i omekšava postojeću tvrdu kožu. Osvježava i sprječava neugodne mirise, te dugotrajno dezinficira stopalo.

Dragocjeno ulje avokada, ekstrakti algi i vitamin E osiguravaju posebna svojstva za dobrobit kože. Sprječavaju se problematične zone sa suhom i ljuskavom kožom, a ravnoteža vlažnosti kože se značajno poboljšava. Alantoin i bisabolol podupiru njegujuća svojstva i daju blago dezodorirajuće djelovanje. Hamamelis smiruje iritacije.

Dermatološki ispitano.

Djelatni sastojci: ulje avokada, ekstrakti algi, destilat hamamelisa, alantoin, bisabolol, farnesol, vitamina E, alkohol.

Primjena:

Kremu lagano umasirati na stopala i noge, također i između nožnih prstiju.

GEHWOL LEG VITALITY KREMA 50ML

Pakiranje: 50 ml

Pogledajte GHEWOL proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica