COLAGEN NUTRIAGE FOREVER YOUNG 500ML

45.08

  • Inovativni proizvod koji usporava starenje kože i nastanka bora te doprinosi zdravlju i ljepoti kose, kože, noktiju i zglobova.
  • Sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, ekstrakt kurkume i nara, astaksantin, hijaluronsku kiselinu, vitamine C, E, A i D3, vitamine B kompleksa i cink.
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

COLAGEN NUTRIAGE FOREVER YOUNG 500ML

Kolagen Nutriage je novi inovativni, znanstveno formulirani funkcionalni dodatak prehrani koji sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale i prirodne antioksidanse koji klinički dokazano djeluju na sprječavanje nastanka bora i usporavanje starenja kože te pozitivno utječu na zdravlje i ljepotu kose, kože i noktiju te zdravlje zglobova.

  • Smanjuje tanke linije i bore
  • Smanjuje upalu i ukočenost zglobova
  • Povećava gustoću kostiju
  • Čini kosu i nokte zdravijima i čvrščima
  • Podiže zaštitu od UV zračenja
  • Ne sadrži šećere i ugodnog je okusa šumskog voća.

Njegova bitnij funkcija je i visoka UV zaštita širokog spektra (UVA + UVB). Ima moćno fotoprotektivno i antiokidativno djelovanje te pruža zaštitu i štiti od oštećenja iznutra prema vani svim tipovima kože od sunčevog zračenja.

Nap​omene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Čuvati na temperaturi do 25 °C na suhom mjestu.

Način uporabe:

50 ml (izmjerite priloženom plastičnom čašicom) jednom dnevno. Može se piti samostalno ili pomije​šati u sok ili smoothie. Proizvod se može konzumirati i u dozi od 25 ml dnevno. Jedna boca je dovoljna za 10-20 dana. Proizvod prije upotrebe obvezno dobro protresti.

COLAGEN NUTRIAGE FOREVER YOUNG 500ML

Pakiranje: 500 ml

Pogledajte sve proizvode kategorije KOŽA, KOSA, NOKTI u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica