FILLERINA 12HA DENSIFYING FILER ZA USNE STUPANJ 5 7ML

75.86

Svakodnevni gel tretman s učincima filera i povećanja gustoće usta i usana s hijaluroskom kiselinom, kolagenom i elastinom. Aplikator za masažu omogućuje optimalno prodiranje i raspodjelu proizvoda.

Stupanj 5 intenzivnog tretmana –  za kožu u pedesetima.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

FILLERINA 12HA DENSIFYING FILER ZA USNE STUPANJ 5 7ML

  • potiče učinak punjenja tkiva
  • definira konturu usta
  • djelovanje protiv bora
  • aplikator ima vrh s tri kuglice od nehrđajućeg čelika za masažu

Proizvod se može koristiti samostalno ili zajedno s drugim Fillerina proizvodima. Sadrži visoko moduliranu koncentraciju od 12 molekula hijaluronske kiseline, upotpunjene s 3 molekule kolgana i 2 molekule elastina s diferenciranim molekularnim masama, za pružanje čvrstoće i plastičnosti usnama i konturi usta.

Pseudoalteromonas Ferment je specifična komponenta koja je posebno učinkovita u stimuliranju sinteze kolagena na razini kože, čime pomaže u kratkoročnom i dugoročnom smanjenju vidljivih znakova na konturi usana.

Aktivni sastojci: 12 molekula hijaluronske kiseline, 3 molekule kolagena, 2 elastina, Pseudoalteromonas Ferment Extract.

Kod kože u pedesetima usporava se izmjena stanica, a smanjena je i proizvodnja lipida, što dovodi do stanjene i isušene kože na kojoj se brže pojavljuju bore i hiperpigmentacije. Posebice su promjene na koži vidljive kod žena, radi smanjene razine estrogena. Evidentan je i dramatičan pad količine hijalurona i kolagena čija vlakna više nisu tako elastična, stoga bore postaju sve izražajnije. Tanku i suhu kožu karakterizira nejednolika tekstura s manje volumena zbog gubitka potkožnog masnog tkiva.

Promjene koje se uočavaju u pedesetima su: vrlo duboke bore i mimičke linije, iscrpljivanje tkiva, potreba za većim volumenom jagodica i usana, koža nedovoljne debljine, gustoće i plastičnosti, izraženi znakovi opuštenosti.

Ne sadrži paraben.

Primjena:
  1. Nanesite Fillerina gel za volumen usana na čiste usne pomoću posebnog aplikatora za masažu.
  2. Ponovite nekoliko puta dnevno dnevno.
  3. Svaki osjećaj laganog peckanja nakon nanošenja posljedica je djelovanja proizvoda.

FILLERINA 12HA DENSIFYING FILER ZA USNE STUPANJ 5 7ML

Količina: 7 ml

Pogledajte FILLERINA proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica