FILLERINA

Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 19 rezultata

Fillerina je brend poznat po svojim inovativnim proizvodima za njegu kože koji su posebno dizajnirani za borbu protiv znakova starenja. Njihova linija proizvoda obuhvaća širok spektar proizvoda uključujući kreme, serume, gelove i maske. Fillerina proizvodi su formulirani kako bi pružili vidljive rezultate u smanjenju bora, poboljšanju elastičnosti kože i revitalizaciji cjelokupnog izgleda kože.

Ključna karakteristika Fillerina proizvoda je upotreba hijaluronske kiseline različitih molekulskih težina, što omogućuje dublje prodiranje u kožu i punjenje bora te hidrataciju i poboljšanje tonusa kože. 12HA označava patentiranu mješavinu 12 različitih molekula hijaluronske kiseline s različitim molekularnim masama i veličinama, koje su posebno učinkovite u prodiranju u slojeve kože pružajući učinak filera.

Fillerina proizvodi također mogu sadržavati druge aktivne sastojke poput peptida, antioksidansa i biljnih ekstrakata, koji pomažu u stimuliranju proizvodnje kolagena i elastina te pružaju dodatnu zaštitu od slobodnih radikala.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing 1 - 19 of 19 results

Kategorije proizvoda