SANGREEN ULTRA STRONG KURKUMIN BCM-95 KAPSULE A60

31.69

Patentirani kompleks ekstrakta, ulja i sastavnica praha korijena kurkume. Samo kurkumin BCM-95 sadrži eterično ulje kurkume standardizirano na 45% Ar-Tumerone. Prirodno povećane apsorpcije i učinkovitosti.

Snažan antioksidans i neuroprotektiv.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SANGREEN ULTRA STRONG KURKUMIN BCM-95 KAPSULE A60

  • patentirani kompleks kurkumina i eteričnog ulja kurkume standardiziran na 95% kurkuminoida

Zbog povećane apsorpcije i učinkovitosti, te manje dnevne doze, kurkumin BCM-95 je najprodavanija 100% prirodna formulacija kurkumina na svjetskom tržištu.

Bogat kemijski sastav kurkume čine spojevi različitih kemijskih skupina pri čemu su najvažnija eterična ulja i skupina kurkuminoida. Farmakološki najaktivniji je kurkumin koji se ekstrahira iz kurkume. Kurkuma sadrži oko 8% eteričnih ulja od kojih najviše Ar-Turmerone eterično ulje.

Ultra strong kurkumin BCM-95

U procesu ekstrakcije sva ljekovita eterična ulja potpuno gube, no Ultra strong kurkumin BCM-95 jedini je proizvod na svjetskom tržištu koji sadrži eterično ulje kurkume. Kurkumin BCM-95 je jedini proizvod na svjetskom tržištu kojem je apsorpcija povećana na 100% prirodan i siguran način korištenjem sastojaka same kurkume, bez dodavanja pojačivača apsorpcije ili primjene nanotehnologije.

U jednoj kapsuli od 500 mg uz kurkuminoide sadrži 8% (40mg) eteričnih ulja kurkume, upravo onoliko koliko ih sadrži i nativna kurkuma. Klinička studija utvrdila je da su se dodavanjem eteričnih ulja kurkume bioraspoloživost i apsorpcija povećali za 10 puta u odnosu kurkumu i za 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Jedna kapsula od 500 mg djeluje kao 5 g kurkume.

Za Ar-Turmerone se u znanstvenim radovima ističe da:
  • povećava broj živčanih matičnih stanica
  • povećava neurogenezu (stvaranje novih neurona u mozgu)
  • djeluje na održavanje zdrave razine šećera u krvi
  • iskazuje značajno gastroprotektivno djelovanje

Iz tog je razloga Ultra strong kurkumin BCM-95 učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointestinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume.

Kurkumin BCM-95 jedini je ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020)2.

Izuzetno visoka antioksidativna snaga kurkumina BCM-95 potvrda je njegovom jedinstvenom djelovanju, ORAC mu je utvrđen na 1.500,000.

Sadrži u dnevnoj dozi (2 kapsule):
– suhi ekstrakt 25:1 korjena kurkume (Curcuma longa) standardiziran na 95% kurkuminoida 920 mg
– kompleks ulja kurkume i sastavnica cijelog korijena kurkume (Curcuma longa) 80 mg
– biljna celuloza (kapsule)

Kapsula sadrži samo kurkumin BCM-95 bez punila, konzervansa i umjetnih bojila. Kapsule su biljnog podrijetla.

Proizvod je pogodan za vegetarijance, vegane i dijabetičare.

Osobe koje imaju žučne kamence i osobe koje uzimaju antikoagulante (lijekove za razrjeđivanje krvi) trebaju prije uzimanja potražiti savjet liječnika ili ljekarnik

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Ne preporuča se kod bolesti žučnog mjehura i žučnih kamenaca. Osobe koje uzimaju antikoagulante trebaju prije uzimanja potražiti savjet liječnika ili ljekarnika.

Način uzimanja:

Uzeti jednu kapsulu jednom ili dva puta dnevno nakon obroka

SANGREEN ULTRA STRONG KURKUMIN BCM-95 KAPSULE A60

Količina: 60 vegetarijanskih kapsula

Pogledaj SANGREEN proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica